Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát tervezők! Ti beoltatjáto...

Babát tervezők! Ti beoltatjátok/oltattátok magatok?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom eldönteni mit csináljunk, szeretnénk babát minél hamarabb, de ez is szörnyű hogy nem mehetünk majd sehova
2021. ápr. 24. 06:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Igen, már túl vagyunk rajta. Nem azért mert bárhová menni akarok, hanem mert baromira jó lenne nem elpatkolni vagy terhesen izgulni.
2021. ápr. 24. 06:51
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Ez még kérdés?... Essél túl rajta, azt akkor nem kell félni, hogy meghalsz terhesen, és mehetsz is mindenhova, mint előtte (mondjuk ezzel nem értek egyet, hogy kártya kell hozzá)
2021. ápr. 24. 07:14
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Kb heti 4 ilyen kérdés van... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. ápr. 24. 07:47
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Én beoltattam magam pfizerrel. Az oltáshoz szükséges nyomtatványon nem jelöltem X-szel sem azt, hogy szeretnék gyermeket vállalni 2 hónapon belül, sem azt, hogy nem szeretnék. Mikor behívtak, beszélgettünk erről és mondta, hogy nyugodtan próbálkozhatunk folyamatosan! Nem kell várni. Ez persze a pfeizer vakcinára vonatkozik, arra kérdeztem rá.
2021. ápr. 24. 08:15
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Igen. Mi még később, december környékére tervezzük, hogy belevagunk újra, megkaptam az elsőt, júliusban a másodikat. Túl sok kismama kerül életveszélyes állapotba vagy hal meg. És egy esetleges alacsony oxigén szintnek meg csak lehet hogy sokkal később derülnek ki a negatív hatásai a gyerekre nézve. De en mindenképp oltas parti vagyok alapból is.
2021. ápr. 24. 09:20
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Igen. Pfizer kapjuk. Terhesen elkapni veszélyesebb úgy gondolom. Egy egyszerű láz is okozhat sok gondot, nemhogy egy szinte ismeretlen vírus. Egyik ismerősöm 7 hete van gépen. Nincs alap betegsége...
2021. ápr. 24. 09:26
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem.Később sem szándékozom.
2021. ápr. 24. 09:54
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
Látatlanban nem oltatom magam, ha terhes vagyok, hanem. Csak kivizsgálás után. De hát minden értelmes ember tudja, hogy lappangó covidosként az oltás veszélyes lehet
2021. ápr. 24. 12:46
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Babát tervezünk, februárban az egész család (férjem, kislányom és én is átestünk a covidon), így nem félek tőle, az oltás ismeretlen utóhatásaitól annál inkább, szóval nem oltatom be magam.
2021. ápr. 24. 13:12
 10/11 anonim ***** válasza:
49%

Nyolcas, még jó, hogy ezt tudományos adatok nem támasztják alá, csak a gyakorin meg Facebookon a körmösök és teszkópénztárosok.

9: valóban, a 60%-os posztcovid extra mortalitás, és a bizarr posztcovid tünetegyüttesek tényleg sokkal megnyugtatóbbak :-)

2021. ápr. 24. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!