Beoltatjátok magatokat COVID-19 ellen szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Nem szükséges semmilyen vita, semmilyen magyarázat, csak egy igen-nem.
Tudom, hogy eléggé megosztó a téma.
2021. márc. 27. 12:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
78 szavazat
1/68 anonim válasza:
Erősen gondolkodom rajta, eddig ellenjavalta az orvosom, de egyre több a tapsztalat.
Esdig csak úgy is gondolkodtam hogy oltakozzak-e.
Viszont most dölnek az ismerősök ki a sorból.
Szörnyű. Lélegeztetőgépen, mesterséges kómában.
29 hetes kismama meghalt.
Nehezen viselem.
2/68 anonim válasza:
Tegnap regisztráltam, de mire sorra kerülök, már nem is fog szopizni a lányom 🤦♀️
3/68 anonim válasza:
2-es, most elvileg az van, hogy a várandósok és szoptatós anyák soron kívül megkaphatják a Pfizert és a Modernát, háziorvosnál vagy nőgyógyásznál kell jelentkezni. Nekem 15 hónapos a fiam, még szopizik, hétfőn rácsörgök a háziorvosomra, bár nagy reményeim nincsenek :D
4/68 anonim válasza:
3-as, jó lenne, de attól tartok (nem a 2-es vagyok) hogy a kereken 2 évessel már nem számítok
5/68 anonim válasza:
azért próbáld meg, egy telefonhívással nem veszítesz semmit :) lehet meg sem kérdezik, hány éves a gyermek, a lényeg, hogy szoptatsz még.
6/68 anonim válasza:
Azt írják egy éven felüli gyermeknél védőnői igazolás kell hogy szoptatsz. Én nem,de picikém van,ettől függetlenül megpróbálok igazolást szerezni,nem hiszem hogy én leszek az egyetlen. itt már az életem a tét és szeretném őket felnevelnj. És nem akarok egy évig rettegni,mire sorra kerülök.
7/68 anonim válasza:
akkor kérek egy védőnői igazolást, úgyis megyünk hozzá pár nap múlva. amúgy ezt pontosan hol olvastad?
8/68 anonim válasza:
Mi bajotok hogy lepontoztok? Nem kamura kell, de ha igen, ahjoz sincs közötök, szerezzetek ti is magatoknak.
9/68 anonim válasza:
Ami cikket én olvastam, ott csak az volt hogy a várandósokat veszik előre, de a szoptatóst is oltják majd. 2es voltam
10/68 anonim válasza:
Miért vennék előre a szoptatósokat? Nekik nem jelent plusz kockázatot a Covid. Sorra fog mindenki kerülni még tavasszal. Nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!