Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Beoltatjátok magatokat COVID-1...

Beoltatjátok magatokat COVID-19 ellen szoptatás alatt?

Figyelt kérdés

Nem szükséges semmilyen vita, semmilyen magyarázat, csak egy igen-nem.

Tudom, hogy eléggé megosztó a téma.

2021. márc. 27. 12:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
35%
De plussz kockázatot jelrnzlt. Ha egy 90 évesre kockázat, aki ki sem mozdul otthonról, akkor azokra is, akik egy gyermek életéért felelősek, főleg mivel még szoptatott, korban elég kicsi gyerekekről van szó.
2021. márc. 27. 16:07
 12/68 anonim ***** válasza:
86%
én hiába szoptatok, de akkor mondjuk előre vehetnék azokat is, akik nem szoptatnak de mondjuk 3 éven aluli gyerekük van, csak hogy igazságosak legyünk.
2021. márc. 27. 16:20
 13/68 anonim ***** válasza:
74%

12, de te nem adnád át az oltással a védettséget a gyerekednek.

Ezért akarják a szoptató anyákat is, mert két legyet egy csapásra. (Tanulmányok igazolják, hogy ahogy természetes fertőzés esetén is átmegy az ellenanyag a gyereknek, úgy oltással az immunitást lehet átadni.)

2021. márc. 27. 17:01
 14/68 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Én csak erről a cikkről tudok.

Azokkal nem tudom mi van, akik átestek terhesen a covidon? Ők vajon kaphatnak-e?

2021. márc. 27. 17:09
 15/68 anonim ***** válasza:
84%
miért, szoptatással immúnissá teszem a gyerekem, ha be vagyok oltva? mert ez így akkor tényleg nem felesleges kivételezés.
2021. márc. 27. 17:10
 16/68 anonim ***** válasza:
87%

15, nagyon úgy néz ki, ezért javasolják szoptatás alatt külföldi minták vizsgálata után.

Persze arról még nincs adat, hogy ez a védettség milyen fokú, meddig tart, de mivel a gyerekek jelenleg még nem oldhatók, ugyanakkor egyre több a beteg köztük (gyerekorvosunk klinikai dolgozó is, ő is megerősítette), nem rossz ötlet

2021. márc. 27. 17:19
 17/68 anonim ***** válasza:
80%

"A várandósok a háziorvosok vagy a nőgyógyászuk által kiállított ajánlással érkezhetnek az oltópontokra, míg a szopató anyukák az egyetemen történt szülésről szóló, egy évnél nem régebbi zárójelentéssel."

Aki nem a Semmelweisen szült szoptatós anya, azt hol oltják, mert ezek szerint az Egyetemen csak az ott szülteket.

2021. márc. 27. 17:27
 18/68 anonim ***** válasza:
76%
hétfőn felhívom a háziorvosom és a nőgyógyászom is, és kiderül :) de igen, elég nagy a káosz, máris nem hangzik olyan jól ez az egész, mint elsőre. nekem ráadásul be sem tölt ez a SOTE oldal.
2021. márc. 27. 17:39
 19/68 anonim ***** válasza:
65%
17-es vagyok. Igen, én is felhívom.
2021. márc. 27. 18:00
 20/68 anonim ***** válasza:
80%
Nekem emailben is elérhető a háziorvosom, ma írtam neki. Vissza is írt hamar, hogy ők még nem kaptak hivatalos tájékoztatást, de reméli, hogy pár napon belül kapnak és akkor majd már fogja tudni, hova kell küldenie.
2021. márc. 27. 19:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!