Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit szoktatok válaszolni erre...

Mit szoktatok válaszolni erre a kérdésre?

Figyelt kérdés

Tegnap megkérdezte egy ismerős, hogy na tervezitek-e már a babát?

Április óta próbálkozunk, de inkább azt mondtam neki, hogy egy ideig még nem, talán majd később. Rossz érzés lett volna, ha tudja, hogy ennyit kell rá várnunk.

Ti ilyenkor mit válaszoltok?

2010. aug. 22. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ÉN azért nem mondok ilyent, mert akkor meg megy a sajnálkozás, meg majd azt kérdezgetik, na és meggyógyultál már? Nem kell "meghallani ezt a kérdést". Én most állok a tesóm esküvője előtt, és tudom ,hogy ostoba rokon oda fog jönni, és megkérdezi majd...mekkorát néz majd mikor azt fogom mondani, hogy: igen, szexelünk rendesen, ha ez volt a kérdés.
2010. aug. 22. 19:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Én próbálom elviccelni az ilyen kérdéseket. Azt szoktam mondani, hogy előtte állunk. Ezen mindenki jót nevet, mert hát ugye - mivel még nincs gyerek - csak előtte állhatunk. :-) Aztán már beszélünk is tovább másról.
2010. aug. 23. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!