Akik erre a kérdésre válaszoltak itt vannak még? Kapott valaki véralvadásgátlót ( Clexan) terhesség végén?
Szia!
Nem akartam senkit rémisztgetni, lehet én vagyok ilyen béna:-), mert az első szülésem is műtéttel zárult, volt egy szobatársam ő is kapta és semmi baja nem volt tőle.
Bent voltam a kórházban trombózis gyanúval, ott írták ki nekem 0,6-ost kaptam minden nap egyszer, a szülésnél amikor tolófájásom volt elkezdett spriccolni (szó szerint) a vér az orromból, emiatt hogy ez elálljon gyorsan gátmetszést csináltak hogy kijöjjön a baba. A doki rögtön mondta ez lehet a clexan miatt van. Pár óra múlva kétszer megműtöttek mert hematómám volt a gátnál.( ami persze nem lett volna ha nem vágnak gátat az orrvérzés miatt, amúgy nem kellett volna vágni)3 egység vért kaptam +plazma mert 64 volt a hgb szintem. Azt nem is mondom,hogy egy hétig nem tudtam lábra állni a fájdalomtól. Szülés után nem engedtem hogy beadják.De ez nem jelenti azt hogy mindenki így reagál rá, mint én, de lehet kiírás előtti napokban nem adnám magamnak, ha újra kezdhetném. 20 napos kisbaba anyukája
Köszönöm hogy válaszoltál és gratulálok a picihez:)
Ahogy olvastam a sztoridat nekem is az futott át az agyamon, hogy talán akkor az utolsó hetekben mellőzni fogom az injekciót. Nagyon durva amit veled csináltak...Nekem is a 0,6-ost kell szúrnom de már elég régóta. (28. héttől) Amúgy is nagyon féltem tőle de így biztosan rá fogok kérdezni az orvostól. Nagyon ügyesen végigcsináltad az egészet, le a kalappal előtted. Még 1* gratula és jó babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!