Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is látja? Teszt kérdés

Más is látja? Teszt kérdés

Figyelt kérdés
[link]

2021. ápr. 9. 21:10
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

10-es facelle, a rossmannban lehet kapni. Olyat vegyel☺️

Durkkolok, majd jelezz vissza!:)

2021. ápr. 10. 09:55
 12/48 anonim ***** válasza:

Én látok egy kis halvány csíkot?

Késik már? Ha nem mikor nem várod?

2021. ápr. 10. 10:32
 13/48 anonim ***** válasza:
17%
Minek veszel mégegyet amîg nem késik? Tegyük fel elhisszük a baràtnőmtől kaptam csak véletlenül rápisiltem a 10-dpon szöveget, de akkor minek akarsz mindenaron meg egy halvanyt tesztet kinyomni magadbol? Ha terhes vagy is megszulsz a 6. Honapban majd mert ennyi turelem nincs benned? Hidd el, nem attol marad meg egy terhesseg hogy esz nelkul pisilsz naponta ketszer tesztekre a nem vart elott!
2021. ápr. 10. 10:52
 14/48 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Vettem egy predictort, ezen is látszik 😍

Köszönöm a drukkot!

13as ez most itt az öröm helye nem a rosszindulaté. Igen kaptam egy tesztet, hogy próbáljam ki. Úgy voltam vele ha nem lesz szellemcsíkos, rendelek majd én is. Mivel 4 napom van még kb nemvártig ne haragudj, hogy mertem tesztelni. De jobbat tudok, lapozz tovább ha savanyú a szőlő... Szia!

2021. ápr. 10. 10:59
 15/48 A kérdező kommentje:
2021. ápr. 10. 11:00
 16/48 anonim ***** válasza:
78%

Szia gratulálok!

Itt soknak fáj, hogy tesztel az ember, mintha bármi köze lenne hozzá.

2021. ápr. 10. 11:03
 17/48 anonim ***** válasza:
28%

Dehogy savanyu, van egy gyonyoru kisfiam. Ne magadbol indulj ki! Hencegni, mas orra ala dorgolni, ez az amit intelligens ember nem csinal, es te sajnos nem vagy az.

Mi lesz ha megjon holnap? Vagy 4 nap mulva? Millio ilyen poszt volt itt mar az elmult evekben.

2021. ápr. 10. 11:09
 18/48 anonim ***** válasza:
72%

Drukkolok kérdező, de még korai örülni. Még ilyen teszt mellett simán megjöhet. Remélhetőleg marad pozi és erősödik :)

Sok szerencsét!

2021. ápr. 10. 11:19
 19/48 anonim ***** válasza:
81%
Azta!! Halkan gratulalok:))
2021. ápr. 10. 11:22
 20/48 A kérdező kommentje:

17es te borzalmas vagy! Kérlek másodjára is menj innen, hátha megérted! Hencegni, az persze! A tegnapi teszten megkérdeztem látja e valaki, vagy csak én látom. Ez valóban hencegés 😁

Szegény gyereked, részvétem az anyja miatt! Többieknek köszönöm! Nem élem bele magam, de azért örülök 🤩😍🤭

2021. ápr. 10. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!