Ki hogy látja? Kíváncsian várom ki mit lát. Gyertek találgatni!
Figyelt kérdés
Ez csak valami szellemcsík vagy halvány pozitív vagy a teszt nem jó.. Nem reggeli pisiből,dpo 10-11.
2020. ápr. 4. 16:42
1/19 anonim válasza:
Én pozinak látom, viszont szürkés színe van
2/19 A kérdező kommentje:
Élőben a színe megegyezik a vízszintes vonaléval. Csak hogy olyan nem egyenletesen halvány vagy erős.
2020. ápr. 4. 16:53
3/19 anonim válasza:
Ez pozitív. Gratulálok és sok sikert
4/19 A kérdező kommentje:
2020. ápr. 4. 17:32
6/19 anonim válasza:
Szedd szét :) Háthaa úgy jobban látszik
8/19 anonim válasza:
Nagyon korai, értem, hogy várod a babát, de tök fölös ilyenkor tesztelni még, kémiai is lehet, és akkor csak csalódsz.
9/19 anonim válasza:
Én is látom, halvány pozinak mondanám!
10/19 A kérdező kommentje:
8as. Második baba lenne, nem vagyok belekattanva (még😛) két napja volt barnázásom egy napig, úgyhogy ezert hajtott a kíváncsiság 😁 ha megjön a bajom, hát megjön, én ezen nem reccsenek be. A barnázáskor viszont már temettem magam, hogy tuti halálos bajom van 🤣
2020. ápr. 4. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!