Szoktatok babonák alapján találgatni? PL inga, has forma. Stb. Kinek jöttek be ezek a "jóslások"?
Ez vicces! :D
Kínai fogamzásnaptár szerint fiam lesz.
Hasformám alapján fiam lesz.
Inga szerint fiam lesz.
4 különböző orvos, és egy 4D-s uh tanulsága alapján a fiamat Dorinának fogják hívni, és nem lesz fütyije. :D
Én ingáztam,fiút mutatott.
Hasformám alapján fiút jósoltak.
Savanyút kívántam állandóan.
Fiam lett.
Hát hogy mennyire higyjek ezeknek nem tudom. :)
Kínai naptár szerint lányom lesz. Az inga fiút mutatott. Hasforma szerint fiú. Édeset kívánom, arra azt mondták, hogy lányom lesz. Eddig az összes ultrahangon fiút mondtak, na majd kiderül! :)
34 hetes km
Köszönöm szépen az eddig érkezett válaszokat!
Nahát,ez új! Dudor a bokán? Ezt hogy kell elképzelni?
inga alapján lányt mutatott.
kerek volt a pocakom elvileg lányt jelent
kínai naptár szerint lányom fogant.
NEKEM BEJÖTT :))
16 hónapos a kislányom
Inga nem járt felém :), viszont megnéztem a kínai naptárt és mindhárom gyermekemnél pont az ellenkező nemet írja. Harmadik gyermekünk Jónás szerint fogant, fiúnak kellett volna elvileg lenni, kislányunk született. :)
Az első babámnál végig nem tudtuk a nemét, mert sosem mutatta meg magát, de a doki azt mondta, fogadjunk egy láda pezsgőben, hogy fiú lesz. Be kellett volna hajtani rajta, ugyanis kislány lett. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!