Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért kell találgatni, ha valaki jár valakivel?
Nem értem mért van ez..
Ha gazdag a fiú akkor azt mondják, hogy azért vagy vele mert gazdag..
Ha szegény akkor lehurrognak, hogy "úristen de csoro a pasid"
Ha van jogsija akkor már az megy, hogy azért vagy vele, hogy fuvarozza a segged..
ezt mért kell??:S:S
Minek avatkoznak bele mások életébe?
Szánalmasak...és semmit nem érnek mint ember!
Engem aztán sose érdekelt, hogy kinek milyen nője/pasija van, mert hol érdekel, hogy egy topmodell csaj kivel van és attól, mert mondjuk beszólogatnék, hogy a pénze miatt van vele attól még én adott estben ugyanolyan senki maradok és a srác aki mellett ott van a szép csaj nyilvánvalóan többet tud mint én így a saját életemmel és a saját barátnőimmel foglalkozok..aztán hogy a haver milyen nővl van az ö dolga neki kell hogy megfeleljen a barátnője nm nekem és hogy egy szép lány kivel jár hol érdekel az engem. Másoknak is így kéne gondolkodni, mert a beszólogatással csak a saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki.
Nekem jó nőm van neki meg nem ergo én győztes vagyok ő meg egy senki.Aztán verheti a nyálát meg a seggét a földhöz mert én hetyegek a nőmmel míg ő otthon veri a brét.
Majd később, ha elkezdesz dolgozni (gondolom, még suliba jársz), és mondjuk ilyen fúrkálódós kollégáid lesznek, mint sok helyen (elvégre ők is magyarok), akkor rájössz ténylegesen, hogy milyenek a magyar emberek.
Még leírok ide egy viccet is, ami sajnos nagyon igaz:
a pokolban az emberek nemzetiség szerint kerülnek üstbe. jön a következő ember, kísérik az üstje felé, és közben kérdezget:
- ez melyik üst?
- ez az orosz üst
- és hogy maradnak benn?
- gépkarabélyos őrök vannak. ha valamelyik elkezd kimászni, rá egy sorozatot, rögtön visszamegy.
- és ez az üst? itt nincsenek őrök!
- ez a német üst. itt elég egy táblát kitenni: "Kijönni tilos". Betartják.
- na és ez? itt se őr, se tábla!
- ez a magyar üst. ha az egyik ki akar mászni, a többi visszahúzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!