Kiváncsian várom hogy kinek hogy alakul hol tart a clostilbegyt kúra? Vezetitek e a hőt? Esetleg tüszőrepesztő szurival hazásosabb volt e?
Regen volt 3 ilyen clostys hónapom. Mindharomban volt 2-3 erett tuszom. Egyszer kaptam ovitrelle-t is. Nalam a peteeres szuper lett tole. (bar elotte is volt, csak a kicsit keson a ciklusban)
Nem lettem akkor terhes, de nem ezen mulott. Azota closty nelkul teherbe estem es meg is szuletett a kisbabank. ;) szorítok neked. (mellekhatasnak kicsit hohullamaim vtak tole, mas nem)
Nekem az első hatásos volt, de sajnos nem maradt velünk a Baba, 6. héten elveteltem. Aztán a 2. nem hozott eredményt, viszont a 3. kúra eredményével most vagyok lassan 18 hetes kismama. :-)
Nekem alapból is volt peteérésem, azért kaptam, hogy kicsit a minőségen segítsen.
Az első két kúránàl csak ovu tesztet használtam, az utolsónál hőt is mértem.
Mellékhatása - csakúgy, mint az első válaszolónak - hőhullámok voltak.
Nekem most van closti+meriofert szuri kuram. Holnap kontroll, kiderul, mennyi es mekkora tuszom lett. Ennek fuggvenye a tuszorepi. Irok holnap rola.
Nekem peteeresem van, tuszorepedes nincs. Remelem, most lesz, es tobb kura nem kell.
Nalad miert kell a gyogyszer?
Hanyadik kuraid sikerultek?
Nekem elso gyerkoc minden nelkul sikerult. Most a tesonal kell sajnos kura. En is elmultam 35 mar. :/
Koszi te is, ha megirod.
5-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!