Apukák, a feleségetek/élettársatok/barátnőtök hogy tudatta veletek, hogy babát vár?
Ugyan én anyuka vagyok, de az elsőnél szenteste reggel lett pozitív a tesztem , így hát becsomagoltam, este megkapta a fa alatt.
Másodiknál hajnalban mikor csipás szemmel kitámolygott a szobából az orra alá dugtam a tesztet...kellett pár perc mire felfogta.
Én is nőként válaszolok :)
Csak elétettem a teszteket, nem készültem semmi különlegessel, ilyen hír mellé nem kell semmi extraság.
Pozitívat teszteltem, aznap mentem is uh-ra, hogy tényleg az vagyok-e.
Bizonyított terhességről szóló dokumentumot, s egy kis totyi cipőt vettem, oda adtam neki, ő meg először nem értette, majd mikor leesett neki nagyon örült.
Másodiknal volt itthon teszt, pozitiv lett, de nem voltam benne biztos, hogy jo-e, így megkértem vegyen digitálisat. Vett, s az mutatta, hogy pozitív, akkro is örült, de nem volt meglepődve.
(Bocsi, feleseg voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!