Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki hétvégére...

Van itt olyan aki hétvégére nem várja? Esetleg tünetek?

Figyelt kérdés

2021. márc. 24. 15:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
32%
Jaj de izgi, majd írd meg a teszteredményt, utolsó :) szorítunk neked!
2021. márc. 24. 19:06
 12/25 A kérdező kommentje:
Pont ezt kezdtem el írni!!!! Írd meg az eredményt! Megy a drukk
2021. márc. 24. 19:08
 13/25 anonim ***** válasza:
64%

Köszönöm szépen a szurkolást, én is nagyon szurkoltam, de sajnos teljesen negatív lett. Legalább egy icipici halvány vonalka lehetett volna rajta, hogy reménykedhessek. :( De legalább itt van a párom és vigasztalgat.

Nagyon aranyosak vagytok, hogy drukkoltatok, én azért itt maradok és szurkolok nektek hétvégéig!

2021. márc. 24. 20:34
 14/25 A kérdező kommentje:
Addig míg nem jön meg ne keseredj el! Eddig az én tesztek is nega
2021. márc. 24. 20:36
 15/25 A kérdező kommentje:
* tesztem
2021. márc. 24. 20:37
 16/25 anonim ***** válasza:
63%

12. dpo-n volt 10-es teszt. Nem élem már bele magam, legfeljebb majd meglepődök. :) A párom nagyon aranyos volt, rajzolt rá egy második csíkot filctollal, hogy majd nem soká ilyen lesz.

Ti mióta próbálkoztok? Van már gyereketek?

2021. márc. 24. 20:42
 17/25 anonim ***** válasza:
47%

De aranyos a párod :) ez nagyon cuki tőle. Biztos, hogy összejön — ha nem most, hát majd jövő hónapban. De azért még tesztelt 2-3 nap múlva, hátha meglepetés ér :))

Nekünk első babánk lesz, és csak most kezdtünk el próbálkozni (2. válaszoló vagyok)

2021. márc. 24. 20:49
 18/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én ezt a hónapot elengedem. Ma reggel pici vérzés van, bár szokatlan, mert ezek óta 30 napos a ciklusom... De ez most egy ilyen hónap
2021. márc. 25. 11:02
 19/25 anonim ***** válasza:
90%

sziasztok!

4es vagyok.

nálam semmi újdonság, ma egy kicsit begörcsöltem. vasárnap tesztelek újra ha addig nem jön meg, az lesz a 14.dpo.

16: nekünk nincs még gyerkőc, elsőnél járunk ☺ novemberben döntöttük el, hogy akkor jöhet a pici, nagyjából azóta próbálkozunk, bár voltunk közben betegek is, nem sikerült úgy együtt lenni ahogy terveztük. de ennyi idő kellett is, hogy ne pörögjek rá annyira nagyon és egy kicsit engedjem el magam ebben a témában. azért reménykedem benne, hogy összejön minél hamarabb :) ti mióta próbálkoztok, van már gyerkőc? a párod meg nagyon aranyos! biztos szuper apuka lesz :)

kérdező: sajnálom :( drukkolok azért még, hátha... és ha most nem is, drukkolok a következő hónapért! :)

aki meg lepontozza a válaszokat: menjen a francba, itt nincsenek jó meg rossz válaszok...

2021. márc. 25. 14:06
 20/25 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

Akkor hármunknak is első baba. :) Meg kell próbálnunk nem stresszelni meg csalódottnak lenni, ha nem jön össze a baba, hanem kiélvezni ennek az időszaknak is a varázsát. Pár év múlva már nevetségesnek fog tűnni, hogy mit összeszenvedtünk a 9. dpo-n tüneteket keresgélve. :D

Nekünk is első baba, ez a második próbálkozós hónapunk, de dokinál már voltunk mindketten, és minden rendben, úgyhogy lehet nyugodt szívvel próbálkozni.

Kérdező, sajnálom, hogy megjött. :( Nekem is ma megjött, én mára nem

vártam. Az izgulástól is megjöhet előbb, vagy lehet ez a hónap csak így sikerült.

2-es, 4-es mi újság veletek? Tartjátok a frontot?

2021. márc. 26. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!