Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki hétvégére...

Van itt olyan aki hétvégére nem várja? Esetleg tünetek?

Figyelt kérdés

2021. márc. 24. 15:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
31%
Igen, van, képzeld el.
2021. márc. 24. 15:33
 2/25 anonim ***** válasza:
56%

Én vasárnap/hétfőn fogok tesztelni...

Lassan 6 napja folyamatos alhasi görcseim vannak, enyhén, szurkálósan. Gyakori migrén és hátfájás is társul hozzá, néha pedig falásrohamok jönnek rám. Nem tudom, mi lesz, izgulok!!

2021. márc. 24. 15:38
 3/25 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem négy napja fajdogal a hasam... Falas roham van, fáradság. Hétfői X epil teszt negatív
2021. márc. 24. 15:52
 4/25 anonim ***** válasza:
51%

én is hétvégére nem várom.

egyik este az alhasamnál éreztem ilyen izomrángás szerűséget.. néha van fura érzés a méhem környékén, de nem igazán élem bele magam, hogy baba van a dologban.

9.dpo-n (tegnap) csináltam egy tesztet, az negatív lett, bár egy kalkulátor szerint az volt/lehetett még az utolsó beágyazódásos nap, szóval nem biztos a teszt. következőre már csak hétvégén vagy hétfőn fogok tesztelni.

most épp a jobb petefészkemnél érzek ilyen kis egyenletes ütemben érkező "fájásokat" (azért "", mert amúgy nem fáj, inkább ilyen lüktető érzés, nem tudom a szurkáló milyen lenne ilyenkor, mennyire éles, stb... - mindig rossz voltam a fájdalom típusának megállapításában).

kérdező, te is hétvégére nem várod? van bármi tüneted?

2021. márc. 24. 15:56
 5/25 anonim ***** válasza:
65%

jaj bocsi, most látom hogy írtál már :)

falás roham nekem inkább úgy van, hogy a főtt kaját nem kívánom, inkább a pékárut, péksütit...

nekem facelle lett tegnap negatív.

4es voltam:)

2021. márc. 24. 15:57
 6/25 A kérdező kommentje:
Én már azt bánom hogy ilyen hamar előttem a tesztet , mert le is lombozott... Bár tudom korai volt de akkor is. Szombat a nap. Évek óta napra pontosan jön, mensi szerű enyhe fájdalom van
2021. márc. 24. 17:35
 7/25 A kérdező kommentje:
Ja és 30 naposak a ciklusok
2021. márc. 24. 17:36
 8/25 anonim ***** válasza:
77%

Akkor bírd ki szombatig :) szorítok nektek! (2. válaszoló)

Amúgy miért lett minden válasz lepontozva?

2021. márc. 24. 18:38
 9/25 anonim ***** válasza:
82%
Én péntekre nem várom, ma este fogok tesztelni, mert lehetőséget kaptam Pfizer oltásra, és ha van baba, akkor biztos nem kérem, ha nincs még gondolkodom. A mellém fáj már napok óta, de az mindig szokott. Szurkolok mindenkinek, meséljetek még! :)
2021. márc. 24. 18:50
 10/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöld pipát küldtem
2021. márc. 24. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!