Ha a barátom mielőtt elélvez kiveszi, mennyi az esély hogy teherbe esek fog.gátló mellett?
Mielőtt félreértés lenne, és az előző válaszolóra fognák a nem kívánt terhességeket: "Ha meg nem bent megy el a párod, akkor teljes képtelenség a teherbeesés."
Ez a mondata arra vonatkozik, hogy amennyiben az illető rendszeresen szedi a fogamzásgátlót + a barátja nem élvezett belé, akkor matematikailag a nullához közelít annak az esélye, hogy valóban fogantatás legyen.
Azonban önmagában, fogamzásgátló szedése NÉLKÜL az idézett rész nem állja meg a helyét, ott a rizikófaktor jóval magasabb.
Ha időben kiveszi, akkor fogamzásgátlót is felesleges szedned, nem leszel terhes! Mi 10!!!! évig védekeztünk így, mert nem szedhettem hormonális tablettát!
Amikor eldöntöttük, hogy jön a baba, akkor pedig elsőre megfogant, mert nem vette ki! :-)
Ne aggódj!
Utolsó válaszolónak!
Ha kiveszi mielőtt elmegy...
Akkoris teherbe lehet esni, mivel az előváladék is tartalmazhat spermiumot.
Az, hogy nektek nem sikerült úgy, az egy dolog.
Nekem a barátnőm így lett terhes..
Akkor nem vette ki időben. Mint már írtam, mi 10 évig védekeztünk így és amikor eldöntöttük, hogy jön a baba, akkor elsőre összejött mind a 2 gyermekünk. Ez nem véletlen.
A kérdező válaszára viszont mindenképen nem a válaszom, ha ki is veszi és még gyógyszert is szed, akkor már egy csodának kellene lennie, hogy megfoganjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!