Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a barátom mielőtt elélvez...

Ha a barátom mielőtt elélvez kiveszi, mennyi az esély hogy teherbe esek fog.gátló mellett?

Figyelt kérdés
Tom h elméletileg nem lehet mert 99,9% véd de annyi oat hallani h rendesen szedi a fog.gátlót és teherbe esik.És ismerősöm is van ilyen.
2008. dec. 4. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Aki teherbee sik fogamzásgátló mellett az jó eséllyel elfelejtette bevenni, vagy hasmenése volt, vagy antibiotikumot szedett. Ezek mind csökkentik a hatását. De ha rendesen szedik én még nem hallottam, hogy valaki teherbe esett volna. Ha meg nem bent megy el a párod, akkor teljes képtelenség a teherbeesés.
2008. dec. 4. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Mielőtt félreértés lenne, és az előző válaszolóra fognák a nem kívánt terhességeket: "Ha meg nem bent megy el a párod, akkor teljes képtelenség a teherbeesés."

Ez a mondata arra vonatkozik, hogy amennyiben az illető rendszeresen szedi a fogamzásgátlót + a barátja nem élvezett belé, akkor matematikailag a nullához közelít annak az esélye, hogy valóban fogantatás legyen.

Azonban önmagában, fogamzásgátló szedése NÉLKÜL az idézett rész nem állja meg a helyét, ott a rizikófaktor jóval magasabb.

2008. dec. 4. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Ha időben kiveszi, akkor fogamzásgátlót is felesleges szedned, nem leszel terhes! Mi 10!!!! évig védekeztünk így, mert nem szedhettem hormonális tablettát!

Amikor eldöntöttük, hogy jön a baba, akkor pedig elsőre megfogant, mert nem vette ki! :-)

Ne aggódj!

2008. dec. 4. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak!

Ha kiveszi mielőtt elmegy...

Akkoris teherbe lehet esni, mivel az előváladék is tartalmazhat spermiumot.

Az, hogy nektek nem sikerült úgy, az egy dolog.

Nekem a barátnőm így lett terhes..

2008. dec. 4. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor nem vette ki időben. Mint már írtam, mi 10 évig védekeztünk így és amikor eldöntöttük, hogy jön a baba, akkor elsőre összejött mind a 2 gyermekünk. Ez nem véletlen.

A kérdező válaszára viszont mindenképen nem a válaszom, ha ki is veszi és még gyógyszert is szed, akkor már egy csodának kellene lennie, hogy megfoganjon!

2008. dec. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!