Ha a barátom rá élvezett a nunimra, mert mielött elment kihuzta, csak pont oda ment, akkor van esély h terhes leszek? Elmentem utánna rögtön fürdeni kimostam a hüvelyemet, tusfürdővel, csak félek, és h kell 72 órás tbletta? Vagy nincs nagy esélye?
Szerintem is kicsi az esélye,nem hinném,hogy a spermák maguktól felmásznak a hüvelyedben...De a megszakításos módszer nem valami biztonságos,mert az előváladékban is lehet spermium , tehát a barátodnak nem is muszáj belédélveznie ahhoz,hogy teherbe ejtsen.Ritka,de előfordul.
Ráadásul szerintem a barátod elég kezdő még,ha ennyire nem tudja "visszafogni magát" hisz ha egy mp-cel előbb élvez el,akkor beléd megy. Így mindenképpen ajánlanám,hogy védekezzetek gumival vagy tablettával + a pharmatex is jó megoldás.
Kicsi az esélye.
Mondjuk a LÚGOS tusfürdő nem a legjobb ötlet volt... higított ecetes víz jobban hangzott volna.
És a megszakított közösülést felejtsétek el: az kb. 50%-os 'védelmet' ad. Úgy pedig néhány éven belül szinte üzembiztosan jön a gyerek.
Szia! Én régebben néztem egy bizonyos csatornán egy felvilágosító műsort, ez ha jól tudom még most is megy, rendes szexuálpszhihológus (tudom h nem helyesen írtam) válaszol kérdésekre. Tőle tudom hogy akár ha a combodra élvez akkoris bejuthatnak. Tényleg nem nagy az esély de ki tudja mit hoz a jövő nemde? Szóval van okod félni.
A 72 órás tabi max kicsit bezavarja a ciklusod, esetleg hamarabb megjön. Nekem egyszer kellett bevennem, és nekem semmi gondot nem okozott, semmibe nem zavart bele. Annyi hogy ha érzékeny vagy vmék alkotórészére vagy van a családban trombózisos akkor vigyázni kel hogy ne kelljen sokszor bevenni.
Amit javasolni tudok: hívj fel egy nőgyógyász, mond el neki mi történt ő majd megmondja kell-e tabi. Enekívül szedjél rendes fogamzásgátlót. Ha azt rendesen szeded nem lesz többé miért félned. (Nekem megérti szedni, gondolkodj el rajta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!