Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Closty okozhat további...

A Closty okozhat további problémákat?

Figyelt kérdés
Aki szedte a clostyt azoknak okozott más fajta rendellenességeket? Gondolok itt cisztára, miómára és egyéb elváltozásokra.
2010. aug. 18. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer ki kellett hagynom egy hónapot ciszta miatt. Hogy a closty okozta-e nem tudom. Szerencsére következô hónapra eltûnt. Az biztos, hogy a szedése elôtt és a szedése alatt végig ulthangellenôrzés kell, mert ha nem reped meg a tüszô és nem repesztik meg, akkor cisztává alakulhat. Valamint a már meglévô cisztát még tovább növelheti.
2010. aug. 18. 18:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 5 hónapig folyamatosan szedtem és egyre rövidebb lett a mensim 4-5 napról végül már csak 2 nap! Most már 2 hónapja nem szedem, már szerencsére úgy tűnik visszaállt. Legalábbis az előző mensim 4 napos volt. Majd vas-hétfőn megjön, akkor meglátom, hogy hány napig fog tartani. Baba sajnos nem lett.
2010. aug. 19. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!