Okozhat problémákat, ha a szülők a babájuk jelenlétében szexelnek, mert a kiságya a szobájukban van?
Szép és okos gondolatok. De mi van akkor, ha az illető egy szobás lakásban lakik? Kiviszi a matracot a konyhába?
Nyilván ne akkor csináljátok, amikor ébren van a gyerek, de miért lenne káros ez egy babának?
Én úgy gondolom, hogy az első perctől sem kéne.
Az a kisbaba egy önálló személyiség.
Lehet, hogy alszik, de mégis csak van a szobában egy harmadik ember... Őt is és magatokat is tiszteljétek meg azzal, hogy életetek legintimebb mozzanatát kizárólag kettesben élvezitek.
Ha meg nem alszik, hiba azt gondolni, hogy úgysem tudja, mit lát... Pszichológusok szerint a kisbabák, kisgyerekek akkor is reagálnak az őket ért hatásokra, ha nem tudják, hogy mi is az, amit valójában látnak.
Egy egészséges szeretkezés közben olyan hangokat adunk és olyan mozdulatokat teszünk, ami a agresszivitás látszatát kelthetik, megijeszthetik a babát, ha esetleg közben felébredne...
Vonuljatok félre, szerintem.
Fürdőszoba, másik szoba, bármi, csak ne ELŐTTE. :)
Kedves 10:32! Tehát azt mondod, ha valaki muszájból közös szobában alszik a babával, akkor szexeljen állva a füriben, vagy a mosógépen, esetleg a konyhapulton? Nekem pont ez a morbid hozzáállás. Mert néha elmegy az ilyen extrémebb légyott, de néha azért jó az ágyban, párnák közt.
Amúgy én sokáig a szüleimmel egy szobában aludtam, nincsenek ilyen jellegű emlékeim, és határozottan egészséges a szexuális életem. Szerintem inkább a prüdéria káros a nevelésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!