Okozhat problémákat, ha a szülők a babájuk jelenlétében szexelnek, mert a kiságya a szobájukban van?
A prüdéria valóban káros a nevelésben, de itt teljesen másról van szó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valaki, hát én biztosan nem vagyok prűd... (kár, hogy nincs itt az ember, jót kacagna... :D), de az biztos, hogy nem tudnám átadni magam a pillanatnak, ha ott a drága kisbabánk...
10:32-es
Én kicsit konzervatív vagyok sex téren,de az,hogy a pár hónapos alvó csecsemőm mellet sexeljek mégsem verte ki a biztosítékot.
Lehet azért,mert anyósomék nagyot néztek volna,ha a konyhaszekrényen,mosógépen,folyosón csináljuk a baba miatt....:)
Most már van két szobánk,természetesen külön vannak a gyerkőcök.
Ez nem prüdéria,sokkal inkább lehetőség kérdése,sztem....
Aludtam együtt a szüleimmel gyerekkoromban óvodás koromig, semmi ilyesmire nem emlékszem, 35 éves vagyok.
Mi a legkisebbel jelenleg egy szobában alszunk. Az élet minden területét figyelembe véve a szex terén értjük meg egymást a legjobban a férjemmel:) Ha mélyen alszik a három gyerek, akkor gyakorlatilag bárhol lehet, akár a nappaliban is, ami ugye a gyerekszoba mellett van. Nem hiszem, hogy az alvó gyerekben nagy kárt okoznánk, a károk okozása nem itt kezdődik. A prűdség is mindenkinek más. Én és a férjem például nem járkálunk a nagyobb lányaink előtt meztelenül, pár éves korukig még csak-csak, de most, hogy iskolások, már évek óta nem. Minden családban mások a szokások e téren is.
Én százszor inkább választom a mosógépet, mint azt hogy a gyerekünk mellett szexeljek.
A kisbaba igenis felébredhet, és lehet hogy pici, de attól még lát és hall, ezenkívül próbálja értelmezni a világot és a szexelő szülőket nem igen tudja hova tenni.
Van egy közeli ismerősöm, aki homoszexuális (plusz régebben próbálkozott lányokkal is, de akkor mindig "kudarcot vallott"). Ő egyszer elmesélte nekem, hogy egy szobában aludt a szüleivel gyerekkorában és hallotta őket szexelni, ami nagyon megviselte. Emlékszem egyszer (3-4 éves lehettem) véletlenül rányitottam a szüleimre. Nem értettem, mi történik, de emlékszem, hogy teljesen kiborultam és nagyon nem tudtam magamba hova tenni a dolgot. Egyszer az egyik unokatesóm sírva mesélte, hogy hallotta a szüleit a falon keresztül és milyen borzalmas volt.
Nem mondom, hogy mindenki szexuálisan abnormális lesz, aki mellett szexelnek a szülei, de talán tényleg jobb megoldás a fürdőszoba...
Meg alapvetően én nem szexelnék úgy, hogy valaki még jelen van, akár alszik, akár nem. És akár a gyerekem, akár nem.
Nálunk nagyon kicsi a lakás, egy szoba, konyha. Szóval egy szobában alszik velünk a kicsi, 11 hós. Mi soha nem szexeltünk ha fent van a pici, csak este, miután mélyen elaludt.
Azért nem kellene megszólni, mert nincs már választás. Nyilván ha több szoba lenne, máshogy oldanánk meg. Nem tudom, nekünk a konyhapulton nagyon kényekmetlen, egyszer-kétszer még elmegy, de állandóan...
Jövöre már építkezünk, akkor lesz külön szoba.
Szóval ha alszik a gyerek, NEM okoz semmi problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!