Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Okozhat problémákat, ha a...

Okozhat problémákat, ha a szülők a babájuk jelenlétében szexelnek, mert a kiságya a szobájukban van?

Figyelt kérdés
Hallottam már erről, és én személy szerint nem tartom valami értelmes dolognak, de kíváncsi vagyok a "szakavatottabbak" véleményére :-)
2011. máj. 9. 10:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
43%
Bocs 10:32 es válaszolóval szimpatizáltam
2011. máj. 9. 10:39
 12/29 anonim ***** válasza:
64%
Nézd én azt mondom,hogy mi pl. a férjemmel nem ragaszkodunk az ágyhoz. Van annyi fantáziánk,hogy meg tudjuk máshogy oldani! Nem azt mondom,hogy soha ne csinálják a hálóban, de ritkán! Ahogy azt sem állítom, hogy a babát pár hónaposan "zavarja", pusztán azt mondom,hogy én nem tudnék. Én nem tudnám átadni magam a szexnek, ha ott lenne a babám. Persze van, akinek sikerül!
2011. máj. 9. 10:41
 13/29 anonim ***** válasza:
48%
Ja és az,hogy nem szexelek a gyerekem előtt köszönő viszonyban sincs a prüdériával! Vagy én értelmezem másképp!
2011. máj. 9. 10:42
 14/29 anonim ***** válasza:
48%
A prüdériát ettől függetlenül értettem:)
2011. máj. 9. 10:46
 15/29 anonim ***** válasza:
41%

A prüdéria valóban káros a nevelésben, de itt teljesen másról van szó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha valaki, hát én biztosan nem vagyok prűd... (kár, hogy nincs itt az ember, jót kacagna... :D), de az biztos, hogy nem tudnám átadni magam a pillanatnak, ha ott a drága kisbabánk...

10:32-es

2011. máj. 9. 10:52
 16/29 anonim ***** válasza:
85%

Én kicsit konzervatív vagyok sex téren,de az,hogy a pár hónapos alvó csecsemőm mellet sexeljek mégsem verte ki a biztosítékot.

Lehet azért,mert anyósomék nagyot néztek volna,ha a konyhaszekrényen,mosógépen,folyosón csináljuk a baba miatt....:)

Most már van két szobánk,természetesen külön vannak a gyerkőcök.

Ez nem prüdéria,sokkal inkább lehetőség kérdése,sztem....

2011. máj. 9. 10:56
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk két hónap múlva 1éves a gyerek,de még egy évig kénytelenek vagyunk egy szobában lakni vele mert nincs lehetőségünk egyenlőre anyóséktól elköltözni.Rossz alvó a lányom,ráadásul az ágyunk is nyikorog,szóval elég nehéz helyzetben vagyunk.Szerencsére anyósom van olyan rendes hogy megkérhetjük néha-néha hogy vigye el a lányunkat sétálni egy kicsit és mi akkor éljük ki magunkat jó sok időre.
2011. máj. 9. 11:38
 18/29 anonim ***** válasza:
54%

Aludtam együtt a szüleimmel gyerekkoromban óvodás koromig, semmi ilyesmire nem emlékszem, 35 éves vagyok.

Mi a legkisebbel jelenleg egy szobában alszunk. Az élet minden területét figyelembe véve a szex terén értjük meg egymást a legjobban a férjemmel:) Ha mélyen alszik a három gyerek, akkor gyakorlatilag bárhol lehet, akár a nappaliban is, ami ugye a gyerekszoba mellett van. Nem hiszem, hogy az alvó gyerekben nagy kárt okoznánk, a károk okozása nem itt kezdődik. A prűdség is mindenkinek más. Én és a férjem például nem járkálunk a nagyobb lányaink előtt meztelenül, pár éves korukig még csak-csak, de most, hogy iskolások, már évek óta nem. Minden családban mások a szokások e téren is.

2011. máj. 9. 13:11
 19/29 anonim ***** válasza:
65%

Én százszor inkább választom a mosógépet, mint azt hogy a gyerekünk mellett szexeljek.

A kisbaba igenis felébredhet, és lehet hogy pici, de attól még lát és hall, ezenkívül próbálja értelmezni a világot és a szexelő szülőket nem igen tudja hova tenni.

Van egy közeli ismerősöm, aki homoszexuális (plusz régebben próbálkozott lányokkal is, de akkor mindig "kudarcot vallott"). Ő egyszer elmesélte nekem, hogy egy szobában aludt a szüleivel gyerekkorában és hallotta őket szexelni, ami nagyon megviselte. Emlékszem egyszer (3-4 éves lehettem) véletlenül rányitottam a szüleimre. Nem értettem, mi történik, de emlékszem, hogy teljesen kiborultam és nagyon nem tudtam magamba hova tenni a dolgot. Egyszer az egyik unokatesóm sírva mesélte, hogy hallotta a szüleit a falon keresztül és milyen borzalmas volt.

Nem mondom, hogy mindenki szexuálisan abnormális lesz, aki mellett szexelnek a szülei, de talán tényleg jobb megoldás a fürdőszoba...

Meg alapvetően én nem szexelnék úgy, hogy valaki még jelen van, akár alszik, akár nem. És akár a gyerekem, akár nem.

2011. máj. 9. 13:12
 20/29 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk nagyon kicsi a lakás, egy szoba, konyha. Szóval egy szobában alszik velünk a kicsi, 11 hós. Mi soha nem szexeltünk ha fent van a pici, csak este, miután mélyen elaludt.

Azért nem kellene megszólni, mert nincs már választás. Nyilván ha több szoba lenne, máshogy oldanánk meg. Nem tudom, nekünk a konyhapulton nagyon kényekmetlen, egyszer-kétszer még elmegy, de állandóan...

Jövöre már építkezünk, akkor lesz külön szoba.

Szóval ha alszik a gyerek, NEM okoz semmi problémát.

2011. máj. 9. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!