Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Okozhat problémákat, ha a...

Okozhat problémákat, ha a szülők a babájuk jelenlétében szexelnek, mert a kiságya a szobájukban van?

Figyelt kérdés
Hallottam már erről, és én személy szerint nem tartom valami értelmes dolognak, de kíváncsi vagyok a "szakavatottabbak" véleményére :-)
2011. máj. 9. 10:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
80%

Olvastam itt már olyat a gyakorin, hogy anyuka ezt írta: a férjével éppen szerették egymást, a gyerek meg felébredt, sírt, ő meg inkább még gyorsan "elment", majd csak azután ment a gyerekhez megnézni, mi a baja.

Másik anyuka: éppen szeretkeztek a férjével, és azt vették észre, hogy a gyerek őket nézi éppen (egy év alatti volt ugyan, de akkor is....) Jót mosolyogtak rajta, és folytatták a témázást.

Na nekem ezeket nagyon nem venné be a gyomrom, nagyon nem menne, nem tudnám ezt csinálni. Akkor én prűd vagyok?

Hála égnek kisfiam kezdettől fogva külön ágyban, külön szobában alszik, de ha ne adj Isten éppen akkor van valami gondja, amikor mi szeretjük egymást, akkor azért ugrok hozzá. Kukilohasztó, de ez van, mert ha sír a gyerek, akkor ő az első. És amikor ezt már korábban leírtam, nullára pontoztak. Tényleg ennyire nem lenne normális a hozzáállásom?

2011. máj. 9. 14:50
 22/29 anonim ***** válasza:
68%
14.50-es vagyok. Azt még lehagytam, hogy én is hallottam gyerekkoromban többször a szüleimet, egyszer véletlenül rájuk is nyitottam - és sírtam, mert megijedtem, és mert nem tudtam, mit csinálnak. Később persze felfogtam, hogy miről van szó, de azok a korai dolgok mély nyomot hagytak bennem. Remélem, hogy kisfiamnak nem kell majd így éreznie magát sosem, ilyen kellemetlenül.
2011. máj. 9. 14:53
 23/29 anonim ***** válasza:
73%
Kedves utolsó, egy korábbi válaszoló vagyok, mi egy szobában alszunk a legkisebbel, ebből következik, mint már írtam, hogy mi bizony együtt vagyunk a férjemmel, egy légtérben a babával. Soha nem látott bennünket egyik gyerekünk sem, a másik két gyerekünk már iskolás. Nagyjából minden szülő tudja, hogy mikor jön el a mélyebb alvás a gyereknél, nem rögtön, miután lehunyták a szemüket. Mi nem fogunk rendszeresen a konyhában, fürdőben nemi életet élni, mikor van egy kényelmes ágyunk, egy hangulatos szobánk. A gyerekeinkre pedig maximálisan tekintettel vagyunk. Nekik még halvány fogalmuk sincs ezekről a dolgokról, abban biztos vagyok. Nem láttak a tévében sem, a neten sem ilyesfajta jeleneteket, mert figyelünk rájuk. Csak ésszel kell csinálni a dolgokat. Ha felébred bármelyik is, ők az ELSŐK!
2011. máj. 9. 14:58
 24/29 A kérdező kommentje:
Huh... Úgy tűnik, megoszlanak a vélemények (tapasztalatok) rendesen. Én is fültanúja voltam a lihegéseknek meg egyebeknek az éjszaka közepén, és fogalmam nem volt, mi akar az lenni -> a mai napig görcsbe rándul a gyomrom, ha anya meg apa cuppogtatja egymást, stb. 20 éves vagyok.
2011. máj. 9. 16:52
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is emlékszem, hogy egyszer, amikor véletlenül rájuk nyitottam, és megláttam őket, nagyon-nagyon rossz érzés volt!

Sírtam, aztán nem tudtam aludni, csak ez járt a fejemben.. Nagyon összezavart. Szerintem ezt nehéz egy gyereknek pszichésen feldolgozni.

Ez nem prüdéria kérdése.

2011. máj. 9. 17:19
 26/29 anonim ***** válasza:
77%
Még egy kis adalék: a homoszexuális ismerősöm évekig alvást imitált, amíg a szülei akcióztak. Ők meg biztos azzal nyugtatták magukat, hogy alszik a gyerek. Hát sajnos nem aludt.
2011. máj. 9. 19:55
 27/29 Alinaaa ***** válasza:
88%
14:58-as válaszoló. egyet értek. logikus, hogy olyankor ne csinálom amikor ők ránk tudnak nyitni. arra van az éjszaka, amikor a gyerekek alusznak, vagy a mama vigyáz rájuk. És ha veled alszik egy szobában a gyerek először mocorog aztán kel, ezt azért észre kell venni, és akármikor abba lehet hagyni a dogokat:)
2011. máj. 9. 21:34
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
A homoszexualitás egyáltalán nem emiatt létezik.
2011. máj. 10. 08:28
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy a gyerek meglátja véletlenül a szülőket szexelni, hanem hogy a szülők titkolóznak és a gyerek egyből megérzi a feszült helyzetet. Nem kell egyből biológia órát tartani a gyereknek, de igenis lehet neki pár szót mondani arról, hogy anya és apa néha szeret birkózni... :)

A gyerekek életkorból fakadóan borzasztó kíváncsiak, a szülők a kínos titkolózással ártanak a legjobban.

2014. dec. 23. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!