Okozhat problémákat, ha a szülők a babájuk jelenlétében szexelnek, mert a kiságya a szobájukban van?
Olvastam itt már olyat a gyakorin, hogy anyuka ezt írta: a férjével éppen szerették egymást, a gyerek meg felébredt, sírt, ő meg inkább még gyorsan "elment", majd csak azután ment a gyerekhez megnézni, mi a baja.
Másik anyuka: éppen szeretkeztek a férjével, és azt vették észre, hogy a gyerek őket nézi éppen (egy év alatti volt ugyan, de akkor is....) Jót mosolyogtak rajta, és folytatták a témázást.
Na nekem ezeket nagyon nem venné be a gyomrom, nagyon nem menne, nem tudnám ezt csinálni. Akkor én prűd vagyok?
Hála égnek kisfiam kezdettől fogva külön ágyban, külön szobában alszik, de ha ne adj Isten éppen akkor van valami gondja, amikor mi szeretjük egymást, akkor azért ugrok hozzá. Kukilohasztó, de ez van, mert ha sír a gyerek, akkor ő az első. És amikor ezt már korábban leírtam, nullára pontoztak. Tényleg ennyire nem lenne normális a hozzáállásom?
Én is emlékszem, hogy egyszer, amikor véletlenül rájuk nyitottam, és megláttam őket, nagyon-nagyon rossz érzés volt!
Sírtam, aztán nem tudtam aludni, csak ez járt a fejemben.. Nagyon összezavart. Szerintem ezt nehéz egy gyereknek pszichésen feldolgozni.
Ez nem prüdéria kérdése.
Nem az a baj, hogy a gyerek meglátja véletlenül a szülőket szexelni, hanem hogy a szülők titkolóznak és a gyerek egyből megérzi a feszült helyzetet. Nem kell egyből biológia órát tartani a gyereknek, de igenis lehet neki pár szót mondani arról, hogy anya és apa néha szeret birkózni... :)
A gyerekek életkorból fakadóan borzasztó kíváncsiak, a szülők a kínos titkolózással ártanak a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!