Meg néznétek a tesztem ?
Ciklus 22.napján vagyok .
9.napon volt tojásosnyákom
Február 2án volt meg a menstruációm 5 napig tartott átlag menstruációm 27 napos.
Ovutesztem ciklus 10.napján volt pozitív (02.12 )
Létezne hogy már most beágyazódott volna ? Szurkáló érzést érzek már napok óta melleim is fájnak ( 2 babát már elveszítettem ) köszönöm aki válaszol
10. Nap nekem is pozitiv volt a predictor
Ez elegge biztato!:)))
Már hogyne erősödött volna...ezek 25-ös tesztek. Ne ijesztgesd már.... kémiai lett volna alig látszódna mára.
Gratulálok, két hét múlva mehetsz dokihoz :)
Irtam hogy volt vetelesem, az egyik sajnos kemiai volt csam a 10es teszt mutatta az is halvanyan . Ezek 25-os tesztek azokbol egyik se mutatta akkor . Legjobbakban bizom 🙏🏻 Melleim majd szet durranam ugy fajnak . Egyik terhessegemnel se fajtak igy csak a megmaradt kisfiamnal . 🙏🏻 Vele is elegge gyengen erosodott a tesztem . Mar 19 napja kesett mikor ugyan olyan eros volt mint a kontroll , vele 7 heten volt csak szivhang ( valoszinu kesobb fogant )
Sajnalom ami veled tortent legjobbakat mindenkinek ❤️🙏🏻
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!