Kicsit félek a holnapi ultrahangtól. Ilyen lehetséges?
Sziasztok. Kicsit félek, január 3.án volt utoljára mensim, a következő február 31.én kellet volna megjönnie. Február 6.-án csináltam tesztet ami negatív, viszont 13-án már pozitívat mutatott. Kalkulátor szerint a 8 hetesnek kellene hogy legyek, de szerintem jóval kevesebb. Holnap megyek először orvoshoz, és kicsit félek hogy azt mondja hogy az utolsó mensitől számítva a 8.hetbe vagyok és nincs szívhang ezért abortuszt kell csinálni, pedig lehet még csak a 3.-4be vagyok és csak 2 hét múlva lesz szivhang.
Ilyen lehetséges?
Kedves 8-as! Mivel bele javítani nem tudok,így kommentben egyből javítottam, hogy január 31.-én!!
Mindenki másnak nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Másik kérdésre viszont a válaszom az, hogy azért megyek most az orvoshoz mert amikor kertem az időpontot azért szerettem volna menni mert akkor már 10 napja késett a mensim és a teszt is negatív lett, azt gondoltam más gond van a dologba
Mensi szerint 7 hetesen voltam, csak üres petezsákot láttak. Emiatt visszahívott 1hét múlva. Mivel nem történt változás, műtét lett. Nem abortusz! Művi befejezés.. ami a 9.hét végén volt. A műtét elött 2 uh-t csináltak még, két külön orvos, hogy biztosra menjenek, tényleg elhalt terhesség.
Szóval kizárt, hogy egyből műtétre küldjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!