Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kicsit félek a holnapi ultraha...

Kicsit félek a holnapi ultrahangtól. Ilyen lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kicsit félek, január 3.án volt utoljára mensim, a következő február 31.én kellet volna megjönnie. Február 6.-án csináltam tesztet ami negatív, viszont 13-án már pozitívat mutatott. Kalkulátor szerint a 8 hetesnek kellene hogy legyek, de szerintem jóval kevesebb. Holnap megyek először orvoshoz, és kicsit félek hogy azt mondja hogy az utolsó mensitől számítva a 8.hetbe vagyok és nincs szívhang ezért abortuszt kell csinálni, pedig lehet még csak a 3.-4be vagyok és csak 2 hét múlva lesz szivhang.

Ilyen lehetséges?

2021. febr. 23. 08:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha január 31-én kellett megjöjjön és 13-án volt pozi teszted, akkor maximum 2 héttel kisebb a terhesség, tehát, mensi szerint 8 hetes vagy, valójában 6 hetes. 6 hetesen már látszódni fog, hogy mi a helyzet :) De mivel nem tudhatod mikor lett volna pozitív a teszted, lehet bőven 7 hetes vagy. Mert 6-án negatív volt a teszt, de lehet másnap pozi lett volna. Ezért is szokták javasolni, hogy kétnaponta teszteljünk, amíg nem jön meg. Szóval én nem aggódnék a helyedben :) Minden jót!
2021. febr. 23. 09:53
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as! Mivel bele javítani nem tudok,így kommentben egyből javítottam, hogy január 31.-én!!

Mindenki másnak nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat.

Másik kérdésre viszont a válaszom az, hogy azért megyek most az orvoshoz mert amikor kertem az időpontot azért szerettem volna menni mert akkor már 10 napja késett a mensim és a teszt is negatív lett, azt gondoltam más gond van a dologba

2021. febr. 23. 11:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mensi szerint 7 hetesen voltam, csak üres petezsákot láttak. Emiatt visszahívott 1hét múlva. Mivel nem történt változás, műtét lett. Nem abortusz! Művi befejezés.. ami a 9.hét végén volt. A műtét elött 2 uh-t csináltak még, két külön orvos, hogy biztosra menjenek, tényleg elhalt terhesség.

Szóval kizárt, hogy egyből műtétre küldjenek.

2021. febr. 23. 11:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eleve 36-38 napos ciklusaim vannak, így nyilván tudtam, hogy nem akkora lesz, mint amekkorának lennie "kellene". Mensi szerint 8+4-en mentem dokihoz, 6 hetesnek mérte, volt már szívhang is. 6 és 13 között nem teszteltél? Csakmert nincs kizárva, hogy 7-én már pozitív lett volna a teszted... Mindamellett attól ne félj, hogy ha nme talál szívhangot egyből elküld missed ab űtétre, vissza fog hívni 1-2 hét múlva.
2021. febr. 23. 11:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Előtte 9-én vagy 10.én csináltam egyet, már nem tudom pontosan hogy kedden vagy szerdán ami negatívot mutatott. Viszont 13-án. mikor pozit mutatott elő kutattam a kukából a 3-4 nappal előttit és jobban megnéztem és nagyon halvány csík volt. Nem tudom, hogy akkor nem néztem annyira meg, vagy csak száradási csík volt vagy mit szoktak ilyenkor mondani rá
2021. febr. 23. 12:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kb akkor pont két héttel lesz kisebb. Ne aggódj!
2021. febr. 23. 12:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Voltam uh-n. Akkor 5 hetest mondott és 6mm-es petezsák. 3 hét múlva kontroll :)
2021. márc. 2. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!