Kicsit félek a holnapi ultrahangtól. Ilyen lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kicsit félek, január 3.án volt utoljára mensim, a következő február 31.én kellet volna megjönnie. Február 6.-án csináltam tesztet ami negatív, viszont 13-án már pozitívat mutatott. Kalkulátor szerint a 8 hetesnek kellene hogy legyek, de szerintem jóval kevesebb. Holnap megyek először orvoshoz, és kicsit félek hogy azt mondja hogy az utolsó mensitől számítva a 8.hetbe vagyok és nincs szívhang ezért abortuszt kell csinálni, pedig lehet még csak a 3.-4be vagyok és csak 2 hét múlva lesz szivhang.
Bocsánat, január 31.én kellett volna megjönnie a következőre
2021. febr. 23. 08:56
2/17 Reni 28 válasza:
Szia! Én menzesz szerint 9 hetes lettem volna, de az embrió csak 7 hetes volt
2021. febr. 23. 09:01
3/17 A kérdező kommentje:
De 7 hetesen már van szív hang. Ha én valójában a 4 hetes vagyok és nem 8 akkor még nincs szív hang
2021. febr. 23. 09:10
4/17 anonim válasza:
Az orvos nyilván tudni fogja.
2021. febr. 23. 09:16
5/17 anonim válasza:
Nem kaparnak ki egy élő terhességet! Az elhalt terhességnek megvannak a jelei. Az orvos nagyon jól tudja, hogy az utolsó menstruációhoz számított idő csak egy adat.
2021. febr. 23. 09:21
6/17 anonim válasza:
A hét hetesen meg nekem sem volt semmi, csak pár nappal később. Az orvos azzal tisztában van, hogy későbbi megtermékenyítés is lehet, várni fog.
2021. febr. 23. 09:37
7/17 anonim válasza:
Akkor minek mész olyan korán orvoshoz? A pozitív tezst környékén vagy 4 hetes. Ha 13-an volt pozi a teszt, akkor még 6 hetes sem vagy. Várjál meg két hetet és akkor menj orvoshoz..
2021. febr. 23. 09:42
8/17 anonim válasza:
Először is: Február 31. én kellett volna meg jönnie ? úgy, hogy 28 napos ez a hónap? 😂
Másodszor: De, nagyon sokszor előfordul hogy kikaparnak elő terhességet, nézzetek utána!
Várjatok meg, hogy beinduljon a vetélés magától, ha nincs lázatok, nem lesz problema.
és a legfontosabb dolog: lehet hogy nem is akkor volt peteeresed amikor gondolod, szóval lehet kissebb a terhesség. Ne veszítsd el a reményt, lehet szivhang meg, 10. hét előtt nem érdemes orvoshoz menni.
2021. febr. 23. 09:44
9/17 anonim válasza:
Ha 13-án lett pozitív a teszted, akkor kb 4 hetes körül lehettél. Most 5 hét pár nap max. Esélyes, hogy még szivhang nem lesz. De mondd a dokinak, hogy később volt ovud, ne 28 napos ciklussal számoljon. Nem fog abortuszt javasolni, hanem majd visszahív, hogy lett-e szivhang, növekszik - e, fejlődik - e.
2021. febr. 23. 09:48
10/17 anonim válasza:
Ha nem talál szívhangot, akkor visszarendel későbbre (1-2 héttel). Ha akkor sincs szívhang és a méretekben sincs változás, akkor fog elhalt terhességet feltételezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!