Ilyen esetben történhet ovuláció?
Figyelt kérdés
Hétfőn a ciklusom 12.napjan nem volt domináns tüszőm. Ezt mondta a nőgyógyászom "Eresben megrekedt tüszők vannak mind2 petefészkemben...." Majd mutatta a tipikus pcos képet... Fél éve tudom, hogy pcos vagyok, ha tartom a diétát akkor van peteérésem, előző hónapban clostyztam csak szépen túlstimuzott. Ebben a hónapban nem tartottam a diétát, mert elég felallni az előző hónapból, plusz csont és bőr vagyok... Na szóval ma vagyok a 15. Napon és úgy érzem valami készülődőben van. Megjelent a tipikus ovus görcsök kezdete illetve a nyák.2021. febr. 18. 18:09
1/3 anonim válasza:
Ez esetben lehet ovulációd.De nincs rá garancia hogy kiszabadul a tüszőből a petesejt és arra sem hogy van e egyáltalán petesejt a tüszőben.Orvos tudná megmondani
3/3 anonim válasza:
Sajnálom amin átmész, de nem ilyen esetben kizárt az ovu, hiszen 3 napja még semmit nem látott. Azért idő mire megérik egy normális petesejt és eléri a minimum 18mm-t a repedéshez, ami jobb lesz 20-22mm-nek is.
Maga a folyamat elindul, mert LH növekszik ezért is lesz folyás, de nem lesz ami kiszabaduljon.
Kitartás, összejön majd a kis csodátok, sajnos ennél a betegségnél muszáj mindent betartani ahhoz, hogy sikerrel járjon az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!