Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mire tippelnétek, melyik...

Ti mire tippelnétek, melyik nap történhet meg az ovuláció, a tünetekből ítélve?

Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim. Minden hónapban a ciklus 12. napján van tojásfehérje nyák, de csak a reggeli wc-zésnél. Napközben már nem tapasztalom, illetve már másnap reggel se ilyen. Ebben a hónapban a 13. ciklusnap estélyén mozgásra "fájt" a bal petefészkem. Főleg leülésnél volt nagyon kellemetlen érzés, de másnap reggel már nem éreztem. Akkor nekem a fájdalom másnapján történhetett meg az ovulációm? Az a 14. nap volt. Vagy az is lehet, hogy a fájdalom elmúlása nem jelentett semmit és csak napokkal később volt? 28 napos ciklusnál a 15. napra jön egyébként ki, ha jól tudom.
2016. máj. 27. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
ha akkor vagytok együtt, amikor a nyákkal találkozol, nagy baj nem lehet :)))
2016. máj. 27. 12:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Pár nappal később voltunk csak, ezért matekozok kicsit.
2016. máj. 27. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem 15.-én pl., az még esélyes is lehet... de annyi mindent hallani, látni, hogy kb. bármikor összejöhet a baba, max. x időpont kevés az esély, y időpontban meg sokkal több
2016. máj. 27. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!