7hetes terhes vagyok mikor történhetett a fogantatás?
Figyelt kérdés
2019. Február 18.án jött meg utoljára. Március 16.án pedig együtt voltam a páromon kívül mással. Előforddulhat hogy akkor fogant meg a baba?2019. ápr. 24. 11:05
2/16 anonim válasza:
ha 7 hetes terhes vagy, akkor kb 5 hete. Tehát pont jókor voltál együtt a "mással".
3/16 anonim válasza:
Nem vicces. Szomorú. Van a béka seggénél lejjebb? Van.
4/16 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid?
Február 18 óta 10 hét telt el. (A terhességet általában az utolsó ciklus első napjától számolják)
5/16 anonim válasza:
Egy apasagi teszt es ennyi, hamar annyi eszed volt h massal kefeltel 👏
6/16 Fiatallányka válasza:
Ezek alapján én is a "másikra" szavaznék...
Megtartod a babát?
8/16 anonim válasza:
Simán lehet a "másik" az apa. Egyáltalán hány emberrel fekszel le te védekezés nélkül egyszerre?
9/16 anonim válasza:
Én azt javaslom ha meg bízol az orvosodban akkor beszélj vele erről . Ő biztosabbat fog tudni mondani neked mint mi.
10/16 anonim válasza:
Utolso menszesz alapján 10 hetes vagy. Erre már csak szuletés után fogsz választ kapni dns tesztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!