Csajok! Akkor továbbra is pozitívnak látjátok a teszteket?
Én már semmit sem értek. Én írtam tegnap, akkor 10es erősségű 2 ugyanolyan tesztem volt. Halványan de pozitívat mutatott mindkettő.
Ovulációs tesztem (jósteszt) szintén pozitívat mutatott.
Es itt a mai tesztem, xepil 25-ös erősségű teszt, reggeli vizeletben.
En nagyon nagy jóindulattal mondanám rá hogy pozitív!!
3 perc a lelolvasasi idő. 3 perc alatt éppenhogy kezdett nagyin nagyon Halványan elszíneződni a teszt csík.
Ez amit láttok most ez 5 perces lelolvasasi eredmény.
Felette láthatjátok a mai ovu tesztemet!! Ott total erős a teszt csík!!
Ha jol számoltam tegnap azaz 15.én kellett volna megjonnie. De lehet 14.-én. +/- 1 nap.
Szóval mi lehet? Korai még nekem a 25-ös érzékenységű teszt?
Az x epil egy nagyon genge teszt. Én kipróbáltam, amikor már az orvos is megerősítette a terhességet. Még akkor sem volt egyforma erős a két csík. Pedig szívhang is volt is már.
Vegyél egy prediktort, vagy facelle tesztet. Akár délután is megcsinálhatod már őket. Le fog ugrani a második csík ;)
40+5hkm
Na bakker. Bevásároltam belőle még van 3 db xepil. 😃
Majd férjem elpisilgeti 😃
Oke veszek másikat! Köszönöm a választ! 😊
Azert hihetetlen amit írsz hogy már szivhang után is gáz volt az xepil.
Viszont a jó hír, ha már az kimutatja a babát, akkor biztosan ott is van :)
Gratulálok :)
1-es voltam.
Azert, ha az x-epilen ilyen szépen látszik az minden kétséget kizár, pont azért, mert az nehezen lesz pozi :) én nem vacakolnék egyéb tesztekkel csak azért, hogy határozottabbat lássak mivel a lényegen nem változtat :)
Ha téged mégis megnyugtatna egy rossmannos facelle kellene neked :)
Boldog babavárást!
Én hasonlóan jártam bár nem ezzel a teszttel.
Amikor a második reggelinél is "volt valami", elmentem venni egy digitálisat, az már délutánibol is 3+os volt, azt mutattam meg a páromnak, előtte csak annyit mondtam, hogy lehet, hogy van valami, de biztosra akarok menni... az egyértelmű volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!