Ekkor már kimutathatja a teszt a terhességet?
Figyelt kérdés
2.-án voltunk együtt a párommal és 18-20.-a körül kell majd meg jönnie. Ha szombaton csinálom a tesztet 13.-án már kimutathatja halványan?2021. febr. 10. 17:41
1/10 anonim válasza:
Gyakorlatilag kb 1 hete voltatok egyutt, hogy mutatna mar ki?
Majd ha kesik, tesztelj.
3/10 anonim válasza:
Aktus után 2 hèttel mutassa csak ki, de várd meg a mensidet ès ha nem jön meg csak akkor tesztelj
5/10 anonim válasza:
#4 Remèlem most boldogan ès elègedetten fogsz ma aludni xd
6/10 anonim válasza:
Aktus után az érzékeny tesztek a 12. napon már mutathatnak, de ezek drágák és nem megbízható az eredmény (negatív még lehet pozi). Légy türelemmel.
7/10 anonim válasza:
Nem várt előtt 2-3 nappal érdemes először tesztet próbálni, tehát szombaton totál felesleges. Kedden vagy szerdán lehet próbálkozni. Még időt se adsz a beágyazódásnak.... legyél türelmesebb. Semmi értelme nincs úgymond hamarabb megtudni, pláne, hogy sokszor csak bizonytalan nem is 100%. Nem azon a 4 napon fog múlni a terhesség :D
8/10 anonim válasza:
6-os 400 ft a legérzékenyebb teszt a Rossmannban, ami nekem több alkalommal is kimutatta ovuláció után 9 illetve 10 nappal a terhességet. De én tudtam pontosan az ovu idejét. Kérdező, ebben az esetben, hogy te együttlétet írsz, gondolom nem tudod pontosan, így kb 12-14 nap mulva tesztelj!
Persze mindig benne van, hogy kémiai terhesség lesz, ahogy a vetélés is, de úgy látom mostanaban nagy divat lett a gyakorin inkább ezekre gondolni. Régebben jobban örültünk egy halvány pozitív tesztnek itt az oldalon, nem azt mondtuk, hogy aha halvány pozitív, de ne örülj mert lehet még megjon. Tök fura. Bocs, hogy ezt itt írtam le, de úgy meglepett.
9/10 anonim válasza:
Ez a kémiai dolog pont a 10es teszteknek köszönhető. Mivel túl korán mutatják az elkezdődött dolgokat. Míg a 25ös tesztek kb nem várt napján lettek halvány pozik esetleg 1-2 nappal hamarabb. A 10esek akár 6 nappal hamarabb is mutathatbak így sokkal több kémiai terhességre derül fény. Normális esetben az ember mensi elmaradás után tesztel. De most mindenki orrba szájba ideje korán. Pedig 20 éve is tudtuk, hogy egy nő gyakrabban esik teherbe mint hinné, csak egy nap késéssel megjön a mensije és mivel nem tesztel nem is tud róla. Manapság sajnos ugye ezt tapasztalja meg mindenki. A 10-es tesztek átka. Igen én is teszteltem korábban és bizony egyszer baba lett egyszer meg kémiai. Megvoltak a tüneteim mindkétszer. Szóval igen sajnos a 10es tesztek halvány pozitívja túl sokszor jelenthet csupán kémiait ezért írja mindenki oda, hogy nem jó előre örülni meg korán tesztelni. Persze ez senkit nem izgat aztán jönnek a szar, gagyi, hibás, selejt teszt megnevezéssel. Hol ott nem a teszt hibás csupán a felhasználó türelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!