10. dpo- n szerintetek a 25-ös teszt kimutathatja a terhességet, járt már valaki így?
Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 20:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem túl korai. Nagyon korai beágyazódás kellene hozzá és nagyon gyors HCG növekedés. Még ha a nemvárt napját nem is várnád meg, 12. dpo körül már jobb eséllyel mutat valamit, persze az sem biztos.
2/4 anonim válasza:
nekem kimutatta nagyon halványan, de kétszer is
3/4 anonim válasza:
Nekem a 11.-en mutatta ki, baromi halvány, de látható rózsaszín volt időn belül. (x-epil teszt, egyébként a rosszmannos Facelle tesztcsík erősebben mutatja, én azt ajánlom).
3-as, van, akinek tudnia kell orvosi okokból előbb, minthogy megjöhetne, és van, aki egyszerűen csak kíváncsi. Ha előbb tudja, akkor előbb el kezdhet figyelni arra is, hogy mit eszik, hogy ne igyon alkoholt, ne emeljen nehezet, stb. Ráadásul, ha pár nap múlva mégis megjön, legközelebb kaphat időben progeszteronpótlást.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó.
Igen,nem részletezem nem pusztán kíváncsi vagyok.
Ment a zöld.
2015. aug. 5. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!