Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire érzékeny a teszt, ez...

Mennyire érzékeny a teszt, ez van ráírva 25mlU/ml? Nem várt előtt 4 nappal kimutathatja, ha baba van?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem! Maximum a 10-es erossegu mutatna valamit. Elmaradt mensi napjan mar lehet kimutatja, de biztosat csak 3-4 nap kesesnel mutat!
2013. máj. 9. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
nem mutatná ki még a 10-es se valószinű. A 25-ösel mindenképp várj az elmaradt mensi napjáig. Én majd a 27. napon fogok 10essel tesztelni annak elvileg ki kéne már mzutatnia de ha nem az sem jelenti még azt hogy nem sikerült. Sokakknak csak jó pár nappal a mensi kimaradás után mutatja ki.
2013. máj. 9. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
A 25ös tuti nem, a nekem 6 nappal a nem várt előtt már halvány pozitívat teszteltem,de ezek külföldi drága tesztek voltak, és ikreket vártam, igaz, már csak egy baba maradt. A 10-es teszttel a nem várt előtt 3 nappal már tesztelhetsz halvány pozitívat. A 10 DPO a lényeg.
2013. máj. 9. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
69%
hát nekem kimutatta, de nem is a menses, a peteérés a lényeg, és nekem ikreim lesznek:D a 10-es érzékenyebb, mint a 25-ös, de gyakorlatilag alig van eltérés.
2013. máj. 9. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!