Kimutathatja már a teszt a terhességet?
Menstruációs görcseim vannak,a menszeszemnek is most kellene megjönnie.Fogamzásgátlót szedtem fél évig, de orvosi utasításra ebbe a hónapba szüneteltetnem kellett.
Párommal felváltva védekeztünk gumival és pharmatexel. (Igen tudom, nagy hiba volt. Nem tudtam hogy ez ennyire megbízhatatlan,nem hallottam még soha, hogy ennyi baj van vele. Gyógyszertárba is nagy lelkesen ajánlották.)
Pharmatexel megszakítással szeretkeztünk többnyire, viszont 2x belémélvezett. A legutolsó ilyen aktusnak szerdán lesz 10 napja. A kérdésem az, hogy ma reggel végeztem terhességi tesztet, negatív lett.
Viszont ezek a görcsök nagyon aggasztanak.Mivel az alhasam nagyon fáj, de a menszesz sehol. Igaz még ha pár nap múlva jön is meg nem baj, mert a gyógyszerkihagyás is biztos bekavar.
Mi a véleményetek, lehetek terhes?
Válaszokat előre is köszönöm.
A teszt korai volt. Együttlétet követően leghamarabb 2 héttel érdemes tesztelni.
Egyébként pedig valószínűleg meg fog jönni a menzeszed, azért görcsölsz. Illetve fogamzásgátló abbahagyása után akár hónapokig is lehetnek gondok a vérzéseddel, nem mindenkinek áll vissza rögtön az alap, tabletta előtti állapot.
Köszönöm a válaszokat!
Később is tesztelek akkor! :)
Ma megjött!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!