Miért jobb egy kisfiú, mint egy kislány?
Figyelt kérdés
Azt szokták mondani, hogy egy nőnek "jobb" hogyha fia születik, mert ő visszaad neki mindent, amit a férfiak elvettek tőle. Ha valaki sokat csalódott a férfiakban, nem volt jó apja vagy éppen semmilyen, akkor ő inkább kisfiút szeretne vagy kislány? És mennyire igaz ez a mondás? Tudom, persze mindegy a neme, csak egészséges legyen.2021. febr. 8. 21:04
11/13 anonim válasza:
Ez baromság.Teljesen mindegy hogy fiú vagy lány.Ugyanúgy fogod szeretni mind a kettőt
12/13 anonim válasza:
Egy gyerektől nem lehet ilyesmit elvárni. Ő nem arra van, hogy bármit bepótoljon, jóvátegyen vagy visszaadjon, ez olyan teher egy gyereknek, ami biztos torzulásokhoz vezet. Ettől függetlenül tisztában vagyok vele, milyen sok nő gondolja úgy, hogy a fiát magának szülte. Meg is lehet nézni, hogy nyomorítják meg a fiaikat ezek a nők, ahelyett, hogy felnőtt férfit keresnének maguknak ( vagy normális pasit az unt és utált férjük helyett). Bocsánat, de az én férjem anyja is ilyen, borzalmasan nehéz egy férfinak ebből kimászni. Nekünk is fiunk lett, és soha nem tennék ilyet vele, az érzelmi szükségleteimet nem őrá terhelem, hanem felnőttekkel intézem.
13/13 anonim válasza:
Egyik exem azt mondta, hogy reméli fia lesz egyszer, mivel a fiú hajlandó lesz dolgozni, pénzt tud hozni a családnak, a lány pedig csak elvárja, hogy a szülei eltartsák. 😐 Hát valakik ilyen régimódian gondolkoznak...
Én személy szerint egy kislánnyal jobban el tudnék lenni, ha fiúm lenne, azt sem tudnám hol kell kezdeni a nevelést. Egy picit távol állnak tőlem a kisfiúk, hiányosságokat érzek, és talán nem tudnám megfelelően felnevelni. De akármilyen nemű lesz, szeretni fogom a saját gyermekem. jelenleg még a gyerekvállalás nagyon messzi dolog, és 30 évesen magabiztosabb leszek, mint most 20 évesen. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!