Próbáltatok esetleg valamilyen diétát tartani annak érdekében hogy fiatok vagy lányotok szülessen?
Biztos sok negativ választ kapok. De szerintem egy ilyen ártalmatlan próbálkozással senkinek sem art az ember. Nyilván ha odafigyel hogy közben elég vitamint és ásványi anyagot vigyen be.
Plusz nagyon sokat olvasni a neten ilyesmiről. Szerintem egy próbát megér, max nem jön be. :-)
Kedves Második haha..tudom.
Mivel az anya mindenképp az x kromoszómát hordozza, így csak az apa adhatja hozzá az x-et vagy az y-t. 😏
Több cikk is ír arról hogy bizonyos ételek (étrend) befolyással van/illetve befolyással lehet a hüvelyi ph értéktre.
Ezert születhetett meg (nem az én fejemben) a gondolat hogy fiús vagy lányos étrenddel befolyásolható lehet a baba neme. Fogalmam sincs mennyire sikeres. De létezik az elképzelés. Én pedig csak kiváncsi voltam mennyire próbálják ki a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!