Miért jobb egy kisfiú, mint egy kislány?
Én sem akartam fiút. Nem is lett, lányunk született (mindketten lányt akartunk).
Én nem igazán tudtam magam elképzelni fiús anyaként. Pedig én nem vagyok lányos. Sosem használtam se sminket, se körömlakkot pl.
Én nem érzem azt, hogy egy fiú adott volna bármi többletet ahhoz képest, amit a lányom adott nekem /nekünk. Sőt.
Szerintem ez netto baromság..
Sosem hallotam egyebként.
Én sosem gondoltam azz, hogy lányos/ fiús anyuka lennék.
Fiút csak a férfiak könnyebb helyzete miatt szerettem vona egy kicsit jobban.
Férjem pedig amiatt, mert màr amikor csak gondolatban volt akkor azon agyalt, hogy mi lesz a pasikkal, akik csapni fogják a szelet neki.
Egyébként van fiam és lányom is.
A fiam babázik is, a lányom pedig autózik, vonatozik, fúr farag is.
Csillámis körömlakk és társairól szó sincs.
Bezzeg a dínókról.
Pedig en elég kettős vagyok.
Csajos.. tipikusan magassarkút viselő, kiskosztümös a gyerekek előtt.
Most is nőies vagyok.
Mellette fúrok faragok, felásom a kertet, gipszkartonozok és lerakom a parkettát..
Nem osztok a gyerekeimre a játékban nemi sztereotípiákat, de a lányomnak lett fülbevalója, a fiam pedig rövid hajat hord..
Nem tudom, honnan jön ez a fiú = dínó, lány = baba, de ez egyszerűen nem igaz.
Van egy lányom, aki plüss dínóval, kígyóval meg pókkal alszik. A rendőrautót rendszeresen nyüstöli míg a babájához hozzá sem nyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!