Igaz az, hogy ovu előtti együttlétből kislány, ovu napján vagy utána napiból pedig kisfiú lesz?
Figyelt kérdés
Aki mérte vagy tudta mikor van pontosan, annak bejött?2020. szept. 2. 12:56
1/19 anonim válasza:
Nekem bejött, de nyilván van, akinek nem. A fiam pont az ovu napján fogant, most kislányt várok és 2 nappal ovu előtt fogant.
2/19 A kérdező kommentje:
És pl kínai naptárral, lúgos/savas "helyzet" biztosításával együttvéve nagyobb az esély egyikre, másikra?
2020. szept. 2. 13:08
3/19 anonim válasza:
Azt nem tudom, ezeket nem próbáltam, nem ismerem a módszereket.
4/19 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a fiú spermiumok gyorsabbak, a lány pedig szívósabbak, ezért van az hogy peteérés napján inkább fiúk lesznek, ha előtte 1-2-3 nappal vannak együtt és megfogant akkor nagyobb eséllyel lesz kislány.
5/19 A kérdező kommentje:
A kínai naptár szerint adott hónapban adott életkorú anyának adott nemű babája lesz. Pl ha az anya 27 éves és a kicsi augusztusban fogant, akkor eszerint fia lesz.
A lúgos savas dolog meg, van egy olyan elmélet vagy nem tudom, hogy az x(lány)-kromoszómás hímivarsejtek a savas közeget bírják, az y(fiú)-kromoszómások a lúgosat, így ha egyiknek kedvező helyzetet biztosítasz odalent, elvileg esélyesebb, hogy az győz, az fogan meg.
2020. szept. 2. 13:38
6/19 A kérdező kommentje:
#4-es tudom, ezért kérdeztem, hogy bejött-e vkinek:D
2020. szept. 2. 13:38
7/19 anonim válasza:
Kínai naptár szerint fiamnak kellett volna születnie, de lányom lett. Ovut nem nagyon figyeltem, csak éreztem hogy kb most lehet, elsőre teherbe estem a lányommal.
8/19 anonim válasza:
Kínai naptár nem jött be nekem se fiút írt lányom lett és ovu napján estem teherbe úgy hogy az se jött be
9/19 anonim válasza:
Kínai naptár nem jött be, és ovu napján fogant a kislányom .
10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2020. szept. 2. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!