Igaz az, hogy ovu előtti együttlétből kislány, ovu napján vagy utána napiból pedig kisfiú lesz?
#14#15#16
Upsz .. Akkor nem tudom:S
Itt az oldal, de lehet én értettem félre valamit:
"Dr. Czeizel Endre is egyetért azzal, hogy a hüvely kémhatása döntő lehet abban, mely spermiumok indulnak nagyobb előnnyel.A kutatások szerint ennek tudatában körülbelül 75%-os valószínűséggel lehet befolyásolni a baba nemét. Egy hüvelyirrigáló, azaz öblítő eszközzel a nők már az aktust megelőzően felkészíthetik a kis vendégek útját annak megfelelően, hogy milyen kromoszómás ondósejtet kívánnak befogadni.A lényeg egyszerű: lány babához savasítani kell, kisfiúhoz pedig lúgosítani. Ha kislányt szeretnél, egy liter langyos vízzel keverj össze egy evőkanál 10%-os konyhai ecetet. A kisfiúnak pedig az egy liter langyos vízzel elkevert egy evőkanálnyi szódabikarbóna kedvez. Csupán annyit kell tenned, hogy az üres fürdőkádba ülve átöblíted a hüvelyedet a hüvelyirrigálóba töltött folyadékkal. A művelet közben egyszer szorítsd össze a hüvelyfalad, hogy néhány percig bent maradjon az oldat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!