Lombikosok! Et+9 napon vagyok, most csináltam egy tesztet, már nem bírtam tovább. Ez nagyon halvány ugye? Lehet még ebből baba?
Sajnálom Kedves Kérdező!
Kívánom, hogy minél hamarabb beteljesüljön a vágyatok.
3.
Kedves Kérdező!
Mi történt veled az elmúlt egy évben? Sikerült végül a következő lombikod?
Hűha, hihetetlen hogy már eltelt egy év mióta kiírtam a kérdést!
Az első sikertelen lombikunk után átmentünk egy magánintézménybe. Ott mire sorra kerültem már április volt, javasoltak egy méhtükrözést így május elején tűkön ülve vártam hogy megjöjjön a menstruációm és kérhessek végre időpontot a tükrözésre. Abban maradtunk hogy ha ott minden rendben akkor nyáron indulhat is a következő lombik.
Májusban viszont nem akart megjönni a menzeszem és én teljesen kiborultam hogy nekem még ez se jön össze. Végül aztán csak csináltam egy terhességi tesztet és pozitív lett. Hát azt hittem ott menten elájulok.
Azóta egy szinte teljesen problémamentes terhességből meg is született a kislányom, most 8 hetes :)
Azta, szívbl gratulálok a kisbabádhoz!
Jó hogy ennek a történetnek jó lett a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!