Lombikosak! FET +4 nap .mikor lehet tesztelni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 17:16
1/5 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta, hogy a beültetés után a 14.napon lehet, hogy ne legyen fals se, és ne legyen csalódás se. Sok sikert kívánok!
2/5 anonim válasza:
Én úgy indultam neki, hogy biztosan várok 14 napig (5 napos embrióval). Aztán a 9. napon hosszas tépelődés után nem bírtam tovább és teszteltem, ugyanolyan erős lett mind a két csík pár másodpercen belül (ráadásul egy gagyi 100 forintos teszt volt). Ebből kiindulva valószínűleg a 6-7. napon is már látszódott volna valami. Ettől függetlenül, ha megyek még lombikra valaha, megint megpróbálnám tartani magam ameddig csak lehet.
Ovitrelle-t kellett szúrnod?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, estrofem,prolutex,lenzeto,cyclogest ,ezt kell végig adnom
2021. febr. 6. 04:21
4/5 A kérdező kommentje:
Szia .. neked voltak tüneteid. FET+6 nap semi tünet nincs,lehet nem ágyazodott be. Az hanyadik napon szokott
2021. febr. 7. 05:37
5/5 anonim válasza:
Én sem éreztem semmit nyugi. Kitartást, majd írd meg mi lett. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!