Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz utáni 12.napon vagyok,...

Menzesz utáni 12.napon vagyok,a méhszájam teljesen nyitott,reggel szeretkeztünk,esély babára?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdeznék,akik pl.figyelték magukat és tudták az ovulációs "tüneteket",sikerült-e teherbe esni?
2021. febr. 4. 09:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Kedves kérdező, ne haragudj, de miből állapítottad meg, hogy a méhszáj nyitva van?
2021. febr. 4. 09:29
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
Honnan honnan. Onnan hogy felnyúlkál mert ennyi esze van!
2021. febr. 4. 09:31
 3/20 A kérdező kommentje:

[link]

Billings módszerről is sokat olvastam annó.És 3.hónapja figyelem a méhnyakváltozást.

2021. febr. 4. 09:33
 4/20 anonim ***** válasza:
63%
Hát persze ha a neten mondták, akkor fel kell nyúlkálni tapogatni a belső szerveidet. Idióta.
2021. febr. 4. 09:34
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

Hát...nem azért.

De lehet hamarabb állapítanám meg a holnapi időjárást, mintsem azt, hogy nyitva van-e a méhszájam...😅

2021. febr. 4. 09:35
 6/20 A kérdező kommentje:

Nem értem a "felnyúlkál és onnan" gondolkodást!

Ne haragudj,de van eszem és valószínű a többi nőnek is,akit érdekel ez a téma és használja is a gyakorlatban az olvasottakat!

2021. febr. 4. 09:36
 7/20 anonim ***** válasza:
58%
Már nyúlkálás esetén. #5
2021. febr. 4. 09:36
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Vegyük komolyra:

A kérdésedre a válasz, igen, van.

50-50%

2021. febr. 4. 09:38
 9/20 A kérdező kommentje:

Miért kéne magunkat vizsgálni?

Sok hasznos információt tudhatsz meg a termékenységedről, egészségedről a méhnyak vizsgálatával. A Fertility Awareness valójában arról szól, hogy te magad válsz a tested elsőszámú szakértőjévé. Elvégre te élsz benne és te töltöd vele/benne a legtöbb időt, nem? Minél jobban megismered, minél többet megértesz belőle, annál többet tehetsz magadért.

2021. febr. 4. 09:38
 10/20 anonim ***** válasza:
78%

Megsértődsz azon, hogy "felnyúlkálsz és onnan", holott pont ezt csinálod. :D

Lehet bármilyen szép (ál)tudományos köntösbe bújtatni, a lényeg akkor is ez.

Egyébként meg nyilván, ovulációkor van a legnagyobb esély a babára. De matematikai egyenleteket senki nem fog neked rajzolni a témában.

2021. febr. 4. 09:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!