Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz utáni 12.napon vagyok,...

Menzesz utáni 12.napon vagyok,a méhszájam teljesen nyitott,reggel szeretkeztünk,esély babára?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdeznék,akik pl.figyelték magukat és tudták az ovulációs "tüneteket",sikerült-e teherbe esni?
2021. febr. 4. 09:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%

Én sem értem, miért lenne probléma kitapintani a méhszájad, ti nem szoktatok maszturbálni? Netalán szerelmeskedni (ahol a férjetek akár kézzel, akár más testrésszel "felnyúlkál")? Tiszta kézzel megfelelő pillanatban kitapintani a méhszájat semmivel sem problémásabb, mint ezek bármelyike.

Amúgy kérdező, ez majd kiderül kb 2-3 hét múlva, amikor elmarad a menstruációd. Vagy megjön. Sajnos attól még, hogy ovulációd volt, nem biztos a fogantatás, ott azért ennél több szempontnak kell érvényesülnie.

2021. febr. 4. 10:36
 12/20 A kérdező kommentje:
Természetesen "felnyúlkálok" ,igen,a lényeg ugyan az!Itt azzal van a probléma,ahogy egy-két nő megnyilvánul úgy,hogy butaságokat ír felháborodva,miközben fogalma sincs a témáról.
2021. febr. 4. 10:49
 13/20 anonim ***** válasza:
59%

11 nekem már jopáran tapogattak ott, de a cél sokkal inkább egy jó orgazmus volt és nem a méhszáj állapotvizsgálata.

Kérdező! Nem ennyire bonyolult ez, szoktál szexelni, van kb. 3 nap egy hónapban, amikor terhesség lehet belőle, nagyjából középidöben. A tapizást meg inkább élvezetből csináld, mert ez egyrészt felesleges, másrészt fertözésveszélyes, harmadrészt nagyon lelombozó, nekem nem lenne kedvem nőgyógyászati vizsgálatot végezni magamon. Ha szexelsz kétnaponta középidöben, akkor ilyenek nélkül is összejön a baba.

2021. febr. 4. 10:54
 14/20 anonim ***** válasza:
46%
Az ilyeneknek kár magyarázni. Úgyis a maguk hülyeségét fogják hajtani. Ha fel akar nyúlni hát nyúljon nem én leszek meddő meg tele fertőzéssel. De ne terjessze, hogy normális!
2021. febr. 4. 11:07
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Bocsánat, de tegyük tisztába a dolgokat. A méhszáj csak szüléskor lesz teljesen nyitott.
2021. febr. 4. 11:38
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
15, ne mondj ilyet, hát ő kitapogatja magának, ő érzi!!!! :D
2021. febr. 4. 11:52
 17/20 A kérdező kommentje:
Nagy kár,hogy ennyire rosszindúlatúak az emberek egymással!És ha már érdemben válaszolni nem tudnak,akkor inkább beszólogatnak!Azért kíváncsi lennék,hogy hány nő fog a kérdésemre kattintani,aki választ keres.Mert biztos nem én vagyok az egyetlen,akit ez érdekel és biztos azok is akik ezzel foglalkoznak(munka),mind hülyék és idióták!
2021. febr. 4. 12:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, kérdező, ez nem rosszindulat, ez tény, hogyha te nyitott méhszájon nyúlkálnál befelé, akkor a teherbeesés lenne az utolsó dolog, ami érdekelne a fertőzéseid és wgyéb nőgyógyászati problémáid mellett (nem véletlen pl hogy akinek terhesen nyílni kezd a méhszája, annak fokozottan oda kell figyelnie...).

Mindazonáltal választ már kaptál, ügyes vagy, hogy ovulációkor voltatok együtt, van esély a babára, a többit majd a teszt megmondja ha aktuális lesz.

2021. febr. 4. 12:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne itt a gyakorin kérdezz ilyesmit, mert itt más a színvonal. A hormonmentesnek van FB csoportja, ott választ kaphatsz a kérdéseidre.
2021. febr. 5. 13:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Vicces, arról beszélsz, mennyire fontos ismerni a saját tested, miközben azzal sem vagy tisztában mit jelent a nyitott méhszáj és hogy milyen veszélyes azon felnyúlkálni.

Nem a többi ember rosszindulatú. Te hiszed mindenre hogy rosszindulat.

2021. márc. 4. 22:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!