Szombatra nem várom, szerintetek korai lenne már holnap reggel csinálni egy tesztet?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 11:35
11/19 A kérdező kommentje:
épp ez az....hogy nem szeretném hogy észre vegyék, mivel ha meg ne adj isten - lesz, akkor meg nem akarom hogy vigasztaljanak meg stb. meg nekem kényelmetlen másnál csinálni:S
2010. aug. 16. 15:05
12/19 anonim válasza:
szerintem meg csak vasárnap csináld meg a tesztet..
Egyrészt, simán előfordulhat, hogy mégis megjön a mensid, de ha nem jön meg, akkor meg bizakodhatsz, hátha..
na meg a nyaralást sem tenné tönkre, ha véletlen nega.
13/19 anonim válasza:
Én ovutól számított 10. napon teszteltem, de negatív lett. Csütörtökre nem várom, addig nem merek többet tesztelni. Szorítok!
14/19 A kérdező kommentje:
én is szorítok nektek :)
2010. aug. 16. 20:41
15/19 anonim válasza:
Nahat, kedves utolso! Mintha csak en irtam volna. En is ugyanigy vagyok most. Ma ,10. napon negat teszteltem, csutortokre nem varom, de en sem tesztelek mar addig. Foleg azert, mert sztem remenytelen. Mikor terhes lettem (sajnos elment) a 13. napon mar pozi volt.
16/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Remélem most minden úgy alakul ahogy azt szeretnéd! Egyébként már én is letettem róla, csak egy hete (pont a 7.napon) voltam dokinál és megjegyezte, hogy nagyon vastag a nyálkahártyám, és nem akar még bíztatni, de lehet h ez terhesség lesz, 1 hét múlva csináljak egy tesztet. Addig eszembe sem jutott, hogy terhes lennék, de ezek után nem tudtam nem beleélni magam.
17/19 A kérdező kommentje:
nem bírtam ki :( csináltam tesztet...nga lett, de ez még semmit se jelent.... (remélem)
2010. aug. 17. 17:34
18/19 anonim válasza:
jajj, te lány!
még mindig csak szerda van!
kár szombat előtt tesztelni!
na!
19/19 A kérdező kommentje:
háát:) igy jártam :D de szombaton is teszt....
2010. aug. 18. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!