Szombatra nem várom, szerintetek korai lenne már holnap reggel csinálni egy tesztet?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 11:35
1/19 anonim válasza:
holnap még biztos korai de cs-p szombaton már nem!
2/19 anonim válasza:
Szia! En csut.-pentekre nem varom. Penteken csinaltam tesztet, de sajnos negativ lett. Mondjuk az meg nem jelent semmit, mert csak 7 nappal az ovu utan volt. Sztem esetedben is meg kicsit korai. Par nap mulva mar adhat pozit, ha van baba. Persze hallottam mar olyat, hogy van aki a 10. napon (ovutol) tesztelt pozit. Sosem lehet tudni, de lehet csak felesleges penzkidobas lenne.
3/19 A kérdező kommentje:
olyan türelmetlen vagyo :S ráadásul csütrötök este felé elutazunk, és csak vasárnap jövünk haza...de viszont ahova megyünk ott nem tudnám megcsinálni a tesztet:S szóval vagy az lez, hogy megcsinálom csütörtökön, vagy pedig az hogy vasárnap este (ha nem jön meg) megcsinálom...vagy hétfőn reggel
2010. aug. 16. 11:42
4/19 A kérdező kommentje:
csináltam szombat reggel is már tesztet de sajna az nega lett:S
2010. aug. 16. 11:44
5/19 anonim válasza:
szia!
ha szombatra nem várod akkor pont jó hogy elutazol mert így legalább későbbre tudod tenni a tesztelést és talán nem is fogsz csalódni ha azt mutatja amit szeretnél!
mindenki türelmetlen(persze érthető)de a türelem rózsát teremt.
szorítunk és sok sikert!
hétfőn írd meg mi lett az eredmény!
6/19 A kérdező kommentje:
rendben :) köszi szépen. és mindenknéppen megírom :)
2010. aug. 16. 12:30
7/19 anonim válasza:
Igaza van az utanam szolonak. Viszont azt nem ertem, hogy miert nem tudod megcsinalni ott a tesztet ahova mesz. Ott nincs wc? :-) Sok szerencset egyebkent!
8/19 anonim válasza:
Én nagyon türelmetlenül elkezdtem csinálni már az ovuláció utáni 7-8. naptól kezdve, de negatív volt, olyan 10. napon volt először pozitív, de csak 1-2 fajta teszt mutatta ki, más nem.
9/19 anonim válasza:
Egy ilyen tesztet bárhol el lehet végezni, hisz nem kell hozzá semmi, csak egy kis tégely (akár egy dezodorkupak is elég). Szerintem csináld meg nyugodtan akkor! :) én tuti türelmetlen lennék! :) Szorítok!!! ++++
10/19 anonim válasza:
És, ha sugaras tesztet veszel, akkor tégely sem kell:) Bárhol el lehet végezni, akár egy nyilvános mosdóban is, senki nem veszi észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!