Aviva torna! Ki tart velem, ill. ki van hasonló helyzetben?
Igen, ezzel a Z üléssel nekem is vannak problémáim.
Az oktatáson meg tudtam csinálni, aztán mikor elkezdtem otthon tornázni, sehogy sem akar sikerülni. Valamit biztosan nem jól csinálok. :-(
Azért én minden alkalommal megpróbálom, és csinálom úgy, ahogy tudom. Egyszer majd csak sikerül. :-)
Ja igen, előző vagyok: szorít nekem valaki? Most hétvégén lesz az első házassági évfordulónk. Kb 12-13 dpo-n leszek és úgy döntöttem, hogy aznap reggel csinálok egy tesztet.....tudom, korai, és nem csinálnék, de elég csodálatos ajándék lenne. A férjemnek nem szólok, hogy erre készülök, mert ha negatív lesz....
SZóval ez már az 5. aviva hónapom, végülis, ez azt jelenti, hogy 5 hónapja van ciklusom, lehet, hogy ez még csak féléves próbálkozás, valójában már túlvagyunk az egy éven, de rengeteget dolgozom érte, hogy rendben legyek és babánk legyen.....
Utolsó vagyok, lassan majd magammal beszélgetek:) MI a helyzet veletek?
Én a héten voltam vérvételen, és anélkül hogy diagnosztizálnám magam, nem tartom olyan nagyon jónak őket. Ezért bejelentkeztem egy endokrinológushoz, kíváncsi vagyok mit mond. Hétfőn vagy kedden kellene nem megjönnie,de elég izgatott vagyok. Ma 11 vagy 12 dpo-n vagyok, és a hőm felugrott 3 tizedet, az ehavi legmagasabbról 37,1-re. Ez persze még nem jelent semmit, de örülök neki, hogy legalább magasan van.
És most fogom először kihagyni a tornát. MOst jól is esne, mert nincs pms tünetem, de Lívia mondta, hogy menzesz pár nappal már nem kell, nehogy megakadályozzon egy esetleges beágyazódást.
Nálatok van valamilyen eredmény?
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémáim vannak és most szeretném kipróbálni az aviva tornát.
Olvassa még közületek valaki ezt a fórumot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!