Aviva torna! Ki tart velem, ill. ki van hasonló helyzetben?
Én is reggel tornázom, és este már zuhanyozok. Igazából ha már megmozgattad a belső szerveket, már jól jársz. A belső töltést közömbösítheti a víz, de én azt gondolom róla, hogy az egy plusz, anélkül is elindult már a vérkeringés, jót tettél a szerveknek, kárt nem okozol vele. EGy Aviva oktatónál olvastam valahol, hogy a 12 órát is elég kivárni.
2010. aug. 17. 10:40
Voltam tegnap a dokimnál, és mondtam neki, hogy tornázom, és hogy ettől lett normális ciklusom. Megértően kétkedő mosollyal fogadta:) nem hisz benne, de nem is neki kell:)
2010. aug. 18. 07:51
13/50 A kérdező kommentje:
Az en orvosom pedig nekem azt mondta,hogy várjak,majd ha 1 év után se lessz,,akkor majd valamikor majd lessz és hogy várjam ki...
Amugy ki hogy alakul,éreztek valamit?
Nekem egy héten belül lesz peteérésem, reményeim szerint, illetve az elmúlt hónapok statisztikája szerint.
Azt gondolom, hogy ha a torna nekem azt tudta eredményezni, hogy totál össze-vissza ciklus után pontosan 31 napra jön meg mindig, és látom a hőgörbén, nyákon, és LH-teszten, hogy valószínű van ovum, innentől kezdve biztos, hogy használni fog:)
2010. aug. 19. 09:50
15/50 A kérdező kommentje:
Örülük hogy segitett neked 09:50-ös válaszadó a torna.Remélem mindenkinek csak jó tapasztalatai lesznek .Szoritok mindenkinek.
16/50 A kérdező kommentje:
Nos csajok hogy alakultok a tornával?Van valakinel már valamilyen eredmény?Nekem egész hétvégen semmi nem maradt meg a gyomromban-mámára csak a reggeli enyhe émelygés maradt.
Én ebben a hónapban kezdtem, a mensi 2. napjától a 18 egyszerűt, azóta pedig az ovusakat is. De mellette, szedtem clostit, és fogok duphastont is, ja és ittam a cickafarkat, majd pedig a palástfüvet fogom. Remélem sikerül, mára emelkedett meg a hőm.:))
2010. aug. 23. 11:46
18/50 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok mindenkinek.
Én most épp elszontyolodóban, valami nem oké:( majd még a következő pár nap hőjét azért megvárom, most körül kellett volna lenni ovunak. Ha ez megint peteérés nélküli hónap lesz, kiakadok, eddig csak sikerélményem volt....
Utolsó a closty nem hormongyógyszer? Mert a könyvben az van, hogy hormonkezelés mellett tilos tornázni, meg az oktató is mondta, hogy pl lombikosok kezelés alatt sajnos nem tornázhatnak.
2010. aug. 23. 14:31
A closti nem hormon, csak serkenti az agyalapi mirigyet az ösztrogén-termelésre, aminek következtében több, esetleg jobb pete érik meg.
2010. aug. 23. 18:46
Kapcsolódó kérdések: