Aviva torna! Ki tart velem, ill. ki van hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Más tobb mint másfél éve sikertelenul próbálkozunk baba ugyben-ezért elkezdtem tornázni.2010. aug. 16. 11:14
31/50 anonim válasza:
Talán kezdek kilábalni az "elszontolodásból". Mintha megindult volna volna felfelé a hőm, szóval talán nem lesz mégsem ovu nélküli hónapom. Úgy döntöttem, most peteérés után is csinálni fogom, csak finomabban. Eddig nem tornáztam peteérés után, na de majd most.
32/50 A kérdező kommentje:
Szoritok nektek csajok.Van már valakinél eredmény?Nekem 3.-a korul (nem) kellene megjonni.
2010. aug. 25. 14:43
33/50 anonim válasza:
Utolsó vagyok, na úgy látszik, hogy volt ovum...(huh), nekem emiatt is izgulnom kell:( Remélem elég magasra emelkedik a hőm, vagyis, hogy van elég progeszteronom. Most peteérés után is tornázni fogok, és én így olyan 6-ára nem várom.
34/50 anonim válasza:
Én 5-re nem várom, én is csinálom a tornát, megvolt az ovum is hétfőn. Sikerülnie kell!!!
35/50 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem ez a hónap már megint sikertelen lessz.Sok savanyú ételt fogyasztottam sajnos,mert kezdett megint kialakulni nálam gombás fertozés-és csak ez a módszer vált be nálam.Nagyon szorítok nektek,hogy mihamarabb sikeruljon .Majd írjatok.
2010. aug. 26. 12:23
36/50 anonim válasza:
Én tegnapra nem vártam...
Mivel eddig 25 naposak voltak a ciklusaim, gondolom (remélem) a torna van rám ilyen hatással, hogy kitolja pár nappal.
37/50 anonim válasza:
7.48-as vagyok.
Köszönöm szépen, el is kezdem. Hátha végre...
Valakinek valami eredmény??
E.
38/50 anonim válasza:
Utolsó előtti! Mi a helyzet azóta?
39/50 anonim válasza:
Na ilyent sem csináltam még, ovu után vagyok 5-6 nappal, és tornáztam. Eddig ovu után abbahagytam. Igaz, sokkal finomabban, és néhány gyakorlatot kihagytam, de legalább tornáztam. Jól esett:) Endorfiiin:) Megyek ebédet főzni.
40/50 anonim válasza:
08-26 13:08-as vagyok.
Úgy tűnik a torna kitolta a ciklusom 28 napra. Szombaton reggelre megjött rendesen, és vasárnap dél körülre már alig volt valami.
Máskor azért nálam tovább szokott tartani.
Nem mondom 100%-ra, hogy ez a torna hatása, mert még csak 1 hónapja tornázok, de azért nagy a valószínűsége, hogy ennek köszönhető. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!