Van még valaki ilyen helyzetben?
Hát nekünk valahogy fordítva alakult.
Mikor babás lettem és szültem, férjem itthon dolgozott, igaz nem mentünk túlságosan sokfelé,tél volt, de legalább itthon volt.
Most 11 hónapos a fiam, és apája alig van itthon!Napokra megy vidékre dolgozni, hétvégén is sokszor elvan, ha meg a környéken dolgozik, akkor is általában akkor indul mikor fiunk még alszik, és akkor jön mikor már alszik...:S
Szóval az élet mindig változik.
Nem tudom mennyire fix ez a munkahely, de ha nem, akkor változhat a szitu, ha meg fix, akkor végül is mind1 meddig vártok, mert úgyse változik...
hát ha fix, akkor sok minden nem fog változni...
Igen, rossz, hogy ennyit nincs itthon, de úgy vagyunk vele, hogy ebben a mai világban hálásnak kell lenni a munkáért.
Nem igazán vagyunk abban a helyzetben, hogy válogassunk.De majd fog változni:)
Nem tudom mennyi idősek vagytok, de ha annyira szeretnétek, akkor szerintem ne várjatok a miatt, hogy a férjed sokat nincs otthon.
De ez csak az én véleményem, első voltam:)
Én 24 vagyok a párom 27, 4 éve lakunk már együtt. Szerintem ennek ellenére hogy sokat van messze kiegyensúlyozzott a kapcsolatunk. persze van mikor kicsit kibukok, hogy nincs itthon de ez természetes szerintem:)
Fel a fejjel mind a kettőnknek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!