5 napja nem jött meg. Tegnap és tegnapelőtt éles, szúró fájdalmat éreztem az alhasamba. Nem csináltam tesztet, pénteken szeretnék majd . Ki van ilyen helyzetben? Mi a véleményetek?
Nekem egy hete kesik , en is penteken csinalok tesztet, ha addig nem jon meg. Nekem is
éles hasszur kat erzek, de nem merem magam beleélni , mertt mar jartam igy , es vegül megjött . Meg fel is vaygok fazva egy kicsit. Hat szurkolok....
miért vársz péntekig? nem lenne már jó tudni az eredményt főleg ha + lenne??
tesztelj és írd meg.
2 kisfiú anyuja
Köszi a válaszokat.
Azért várok péntekig, mert máskor is késett pár napot. Csak akkor barna folyástól kezdve minden volt, ami azt jelenthette, hogy meg fog jönni. Most pedig nincs semmi tünetem.
Nem akarom beleélni magam és inkább a biztosra megyek.
Szia!
Együtt érzek Veled. Igaz, nekem kb.10 napja késik. Aznap csináltam tesztet mikor meg kellett volna jönnie, de az negatív lett. Így már nagyon nemis merek csinálni. Nekem is volt hasszurka az alhasamban. Hát drukkolok Neked, Nekünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!