Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek 9 hónap múlva már...

Szerintetek 9 hónap múlva már jobb lesz a helyzet a kórházakban?

Figyelt kérdés
Teherbeeséssel kapcsolatban gondolkodtam azon, hogy 9 hónap még sok idő, most már oltanak is, és vajon addigra feloldják-e már a látogatási tilalmat meg hasonlókat... Ti mit gondoltok?
2021. jan. 24. 08:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%

#11-es vagyok:

Az utolsó előttinek üzenem, hogy nem kell szó szerint venni. Vannak családok, nem is kevés, ahol tesznek nagy ívben az anyuka kérésére, hogy ne jöjjenek oda a nyakára, mint mindenki szégyentelenül magától odacsődül. Még kitessékelni sem lehet őket. Az előttem lévő anyuka esete is jól példázza ezt az anyósos sztorival.

2021. jan. 24. 13:35
 22/29 anonim ***** válasza:
*mert...
2021. jan. 24. 13:35
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk lehet szólni, hogy ne engedjétek be látogatókat, de mindegy.... Ez nem úgy működik, hogy akármit beengednek erőszakosan.
2021. jan. 24. 13:38
 24/29 anonim ***** válasza:
95%
De eddig bárki emberfia bemehetett oda a vírus előtt, nem érted?
2021. jan. 24. 13:43
 25/29 anonim ***** válasza:
94%

Most decemberben szültem. Engem nem ért semmiféle hátrány. Férjem ott lehetett velem végig, volt arany óránk is. Külön szülőszobában voltunk, igaz más nem szült rajtam kívül. A maszkot csak addig kellett felvennem amíg a dokim megrepesztette a burkot a vajúdás és a kitolás alatt sem kellett rajtam lennie.

Az meg hogy nem jöhet látogató azt a pár napot ki lehet bírni, sőt én kifejezetten örültem mert eléggé megviselt voltam az első 2 napban. Egyedül a férjemet hiányoltam :)

2021. jan. 24. 13:44
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
23! Én pl szóltam. Ugyan úgy beengedték....a nővérpult mellett elsétált simán. Máshol meg nem találkozik senkivel. Senki nem állitja meg, hogy ne haragudj, te nem véletlen xy vagy? Csak mert akkor fordulj vissza...
2021. jan. 24. 13:51
 27/29 anonim ***** válasza:
95%
Én 2019 márciusban szültem, szülés után kB 3 órával a férjem összes tesója a családtagjaikkal megjelentek és fényképezték(!) a babát, miközben szoptattam (!). Nagyon nehéz szülésem volt, alig éltem, tiltakozni sem volt erőm, alig lehetett őket eltávolítani. Azóta is napi szinten idegesítenek... Tavasszal szülök megint, hát a látogatók pont nem fognak hiányozni, csak a lányom.
2021. jan. 24. 21:15
 28/29 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok, írtam, hogy elmesélem, hogy mi volt :)

Szent István, Bp. Apás szülés volt, vajúdás alatt is végig bent lehetett, arany 2 órát kaptunk. Utána el kellett mennie, mert letoltak az osztályra, de bmikor beadhatott volna bármit, ha szükségem lett volna rá. Egy két ágyas szobában kaptam helyet, első éjszaka nem is volt szobatársam, második éjszaka is csak hajnalban toltak le egy kedves nőt. 2 napot voltunk bent, őszintén szólva kifejezetten csak előnyét tapasztaltam a covidnak, mert látogatók ugye nem jöhettek, de nem is hiányoztak. Így is olyan 20-25x nyitottak be orvosok, ápolók, csecsemősök, takarítók, hol ezért, hol azért, volt ugyan saját fürdője a szobának, de ahányszor kimentem pisilni vagy arcot mosni, mire kijöttem, vki már biztos engem keresett vmi vizsgálat miatt. Nem hiányoztak volna látogatók, így is alig aludtam, plusz ott az ember magára és a babájára akar figyelni, nekem első volt, így még éppen “betanultam” a szoptatást, kell a fenének oda közönség, vagy hogy én a kelleténél többször ki legyek rángatva a babámmal. Nekem ez így tökéletes volt, remélem a másodikat is így szülhetem meg.

2021. ápr. 13. 21:17
 29/29 anonim ***** válasza:
De nem értem, kérdező, te félsz a rokonoknak megmondani, hogy nem mehetnek be látogatni vagy mi?
2021. ápr. 13. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!