Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek 9 hónap múlva már...

Szerintetek 9 hónap múlva már jobb lesz a helyzet a kórházakban?

Figyelt kérdés
Teherbeeséssel kapcsolatban gondolkodtam azon, hogy 9 hónap még sok idő, most már oltanak is, és vajon addigra feloldják-e már a látogatási tilalmat meg hasonlókat... Ti mit gondoltok?
2021. jan. 24. 08:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
30%

Most is minden rendben. Ha szülni mégy, akkor teljesen elszeparálva a járványtól, minden ellátást megkapsz, ami ilyenkor szokásos és jár.

Ha negatív a tesztje, a férjed is ott lehet.

2021. jan. 24. 08:27
 2/29 anonim ***** válasza:
39%

Azért annyira nem rózsás a helyzet, mert maszkban kell szülni.

2021. jan. 24. 08:28
 3/29 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem ugyanilyen lesz a helyzet. Kínai vakcinával én nem oltatnám magam, akámilyen olcsón vette O.

Illetve a vírus mutálódik, folyton új vakcina fog kelleni.

Szerintem ez a vírus itt marad velünk, olyan lesz mint az influenza, csak nagyobb halálozási rátával, viszont egy idő után annyira a mindennapok része lesz, hogy lazulnak a dolgok.

Én azt hittem egy EMP fog visszaküldeni minket a középkorba, de elég volt Kínának egy virus.

2021. jan. 24. 08:29
 4/29 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom, de én személy szerint örültem, hogy császár után nem adják egymásnak a kilincset a rokonok, hanem van egy kis nyugalmam. Csak a férjem és a "nagy"fiam hiányzott, ők viszont baromira.

4,5 éve, amikor a fent említett fiamat szültem (szintén császár), folyamatosan ott volt valaki, ha a pici épp hagyott volna pihenni, akkor tuti, hogy látogató volt, és őmiatta nem tudtam. A szobatársam mondta, hogy már ő érzi magát sz.rul miatta, hogy engem mennyire nem hagynak nyugton.

Nyilván nem vagyunk egyformák, csak azt akarom mondani ezzel, hogy még ha nem is változik semmi addigra, akkor is lehet, hogy lesz olyan szituáció szülés után, hogy még örülni is fogsz, hogy nincs ott senki. :)

A kórház miatt pedig ne aggódj, júniusban szültem, teljesen okés volt. Nem voltam covidosok között, nem kellett a folyosón vajúdnom, nem voltunk 15-en egy kórteremben, nem kellett maszkban lennem, és nem szült senki mellettem paravánnal elválasztva, szóval semmi ilyen rémtörténet, mint amik mostanában keringenek.

2021. jan. 24. 08:31
 5/29 anonim ***** válasza:
98%
Én szeptemberben szültem, akkor még a látogatási tilalmat leszámítva minden a megszokott volt, most azonban már nem ez a helyzet, szóval nyári élményre (pláne hogy akkor még a látogatási tilalom sem volt) azért nem hivatkoznék. Szerintem 9 hónap múlva sem lesz még minden a régi egyébként.
2021. jan. 24. 08:37
 6/29 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem normál körülmények között is rizikósak a kórházak...
2021. jan. 24. 08:48
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kellett a folyosón vajúdnom, nem voltunk 15-en egy kórteremben, nem kellett maszkban lennem, és nem szült senki mellettem paravánnal elválasztva, szóval semmi ilyen rémtörténet, mint amik mostanában keringenek."

Azért hadd áruljam el, hogy ez bizonyos kórházakban jelenleg nem csak rémtörténet, hanem a színtiszta valóság...

2021. jan. 24. 08:50
 8/29 anonim ***** válasza:
71%

"Illetve a vírus mutálódik, folyton új vakcina fog kelleni."

A mRNS mindegyikben azonos, nem kell új és új oltás.

2021. jan. 24. 08:54
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy bármi is jobb lesz.
2021. jan. 24. 09:47
 10/29 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem kórházfüggő. Ahol én szültem, ott pl nem nagyon éreztünk belőle semmit, csak hogy nem kell b*szakodni a látogatókkal.
2021. jan. 24. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!