Ovulációs nyák és fájdalom mikor van a tényleges ovuhoz képest?
Figyelt kérdés
Aznap? Vagy előtte való nap?
Pénteken volt termékeny, nyúlós nyák, szombaton ovu fájdalom. Melyik nap esélyes, hogy volt? Aki ovutesztel és/vagy hőt mér, mikor szokta ezeket tapasztalni?
2021. jan. 18. 11:56
1/5 anonim válasza:
Nekem barátnőm azt mesélte múltkor, hogy a fájdalom a pozitív teszt utáni napon jött. Így azért gondolom, mind a két nap esélyes lehet akar. De aztan lehet, hogy más mást tapasztalt.
2/5 anonim válasza:
Én sokszor már egy héttel hamarabb tapasztalom a nyákot is meg a fájdalmakat is. Sajnos a tünetekre nem lehet alapozni. A pozitív tesztes napra gyakran csak a nyák marad, majd rá 2-3 napra ismét jön a petefészek szúrka, enyhe mensi jellegű görcs, cicifájás.
3/5 anonim válasza:
Nem hogy egyén-, hanem ciklusfüggő is. Van hogy ovu napján jön a nyák, van hogy egyáltalán nem. Most pl. 4 nappal hamarabb kezdődött és 3 napig tartott.
4/5 anonim válasza:
Én például azt vettem észre, hogy olyan 8-9. ciklusnapon van ovus nyákom, viszont biztosan csak napokkal később van peteérésem, mert csak napokkal később voltunk együtt, amikor teherbe estem. Egyszer a 13. napon voltam uh-n és még nem repedt meg a tüsző, pedig napokkal előtte volt a nyák.
5/5 anonim válasza:
Nyak nekem 2-3 nappal kezdődik ovu előtt, pár mp-s szúrást ovukor érzek, nálam ez ilyen. 2* igazolták uh-val az ovut.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!