Jódmentes terhesvitamin után jódos? Endokrinológus tanácsára.
Teherbeesésig jódmenteset kellett szednem, most hogy sikerült, jódosat.
Más is rosszul volt tőle?
Szorít a pajzsmirigyem, megy a a hasam, furán érzem magam.
Én letroxot szedek,de sima alulműködésre,nekem pl jódos vitamintól soha nem szorított,inkább ha több hormont kellett szednem és még nem állt be,vagy túl/alulműködésnél.De úgy vettem észre az eredményeken,hogy ha jódosat szedtem,mindig a jobb működés irányába ment a dolog.
Ha autoimmunos vagy,én úgy tudtam nem lehet szedni a jódot.Nem hallottam még ilyet,h a terhesség ezt befolyásolná.
Én a helyedben felkeresném a dokit újra,terhesség alatt kell,hogy soron kívül fogadjanak!
szerintem ez a legjobb megoldás, amit csak ki lehet találni.
Én is Hashimotos vagyok, jódmenteset szedek, de amint terhes leszek azonnal váltok jódosra.
A magzatnak kell a jód.
Próbálj ki másik terhevitamint. Nem hiszem hogy a jód miatt van, nem mindenkinek ugyanaz válik be.
Köszönöm, kipróbálom azt a jódot is :) 4éve szedem, nem kellett eddig emelni a letroxot, most hogy baba van most lett kicsit magasabb a TSH-m 2,2, de doki szerint még belefér.
Ma jódmenteset vettem be reggel, gondoltam ma Himalája sóval kompenzálok kicsit.
Teljesen jól teszed!
Majd figyeld meg,az okoz e torokszorítást!
Oh,én ezer éveszedtem csak 25öt.Most 75 és 100at szedem felváltva.Pedig lassan egy éve abbahagytuk a szopit(2 évet szopizott a 3.baba).A sima 75től 4 volt a TSH-m,amikor meg így szedtem,1,7.De ha túlműködök,minden bajom van,uh azért próbáltunk állítani rajta.Plusz humapronolt is szedek,az is kicsit hormonigényes.Kitartást!Boldog babavárást és írd meg,hogy mi vált be!!!😊
Sziasztok! Végülis csak szedtem tovább a jódos kismama vitamint, utána nem volt probléma.
Most vagyok 14hetes 1,3 a TSH-m és az ATPO-m is szépen lement 220ról 80ra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!